Narozeninová soutěž 2/3


A máme tu druhou část naší narozeninové soutěže. Jak už jsem zmiňovala v první soutěžní části, SRPEN se u nás knižními výhrami jenom hemží, takže pokud jsou pro vás tyhle webové málo, zavítejte na FB stránky „Světa“ a „Podpory“, sledujte jednotlivé příspěvky, lajkujte, komentujte, prostě se zapojujte a třeba budete mít štěstí a znenadání vás obdarujeme nějakou knižní pozorností. :)


✴ ✴ ✴


A teď už k výhře, která na vás čeká tady...

Pro ty, kteří nečetli první soutěžní článek připomínám, že balíček obsahuje dvě knížky. A protože narozeniny oslavila i Podpora českých autorů, je vždy jeden titul od české/českého autora/autorky a jeden od zahraniční(ho). A ne všechny jsou úplně „profláklé“, takže pokud rádi zkoušíte nové knihy a nezaleknete se českého jména na obálce, směle do soutěže. :)



2. tajemný balíček bude obsahovat:


PŘÍBĚHY PSANÉ ŽIVOTEM


Dvě knihy, které nejsou zrovna napsané pro oddechové chvíle. Ukazují spíše ty těžší stránky života, i když v té jedné najdete i černý humor. Ten je ovšem někdy těžké rozeznat, protože tam, kde končí naše nepřípustné a někdy až děsivé myšlenky, je autorka začíná zhmotňovat a vytváří tak děsivé a někdy až absurdní situace. Chcete-li se trochu zamyslet nad vztahy mezi lidmi, vámi a vašimi nejbližšími, nebo životem obecně, máte možnost právě teď.




Tak co vy na to? Jdete do toho? Jestli ano, stačí nám dolů do komentářů napsat následující:

  1. Pod jakou přezdívkou/jménem nás tady na webu odebíráte jako pravidelní čtenáři.
  2. Jaký nejsilnější příběh ze života jste zatím měli možnost číst.
  3. O čem byste naopak nedokázali číst. Co je pro vás už moc silná káva? (např. koncentrační tábory, pokusy na lidech/zvířatech, sebepoškozování, šikana, incest, zneužívání dětí, rasismus apod.) Každý máme hranici jinde.
  4. Kontakt, abychom vám mohli v případě výhry napsat. (odkaz na vaši stránku nebo váš profil na FB, případně e-mail, pokud vám nebude vadit, že bude veřejně viditelný)


Soutěž končí 24. 8. 2017 ve 23:59 hod.

Losovat budu pomocí Generátoru náhodných čísel.
Jméno výherce zveřejním tady na webu, takže nás sledujte. Pokud se výherce do 3 dnů od vyhlášení neozve, budu losovat znovu. 


HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM! 🍀 :)



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.