Zavalená božskou romantikou!

Nakladatelství Baronet mě teď zásobuje naprosto fantastickými romány pro ženy. Jsem z toho v sedmém nebi, protože nedávno mi dorazily tři krásné romantické knihy, z nichž Plamen v nás od J. Lynn už jsem přečetla.




Stejně tak i horkou novinku, která mi dorazila minulý týden, jsem prakticky vdechla. Dlouho očekávaný a vytoužený román všech, kteří se zamilovali do série Erin Watt, která mimochodem vydává také pod jménem Elle Kennedy! Její série Off-campus u nás nedávno vyšla celá a spousta čtenářek našlo v hokejistech víc než zalíbení. 

Další kniha, na kterou jsem opravdu zvědavá, je prvním dílem trilogie, kterou se nakladatelství Baronet rozhodlo potěšit české čtenářky a já věřím, že my rozhodně nebudeme litovat! Lákavá anotace vypovídá o romantice v mafiánském prostředí... Baronet jej představuje jako romantický thriller, pro který byste zabíjeli. Neodolatelné, co říkáte? 

Nyní je mi ctí vám představit knižní světy, které mi udělaly obrovskou radost! 

Prokletý princ - Erin Watt


První díl s názvem Papírová princezna byl naprosto famózní. Už mám přečteno, brzy se těšte na recenzi! Po dlouhé době titul žánru New Adult, který si vysloužil svým originálním zpracováním a jiskrností srdce čtenářek. I to moje se rozbušilo v rytmu Elle a Reeda, kteří jsou párem, na který rozhodně nezapomenu. Letos vychází i třetí díl s dalším poetickým názvem Palác lží, na který se netrpělivě třesu. Klidně mohu říct, že jsem se naprosto zamilovala do těchto příběhů a podle mého jsou ještě o mnoho lepší než Off- Campus. 

Anotace:
Reed Royal má vše, co by si mohl přát: vzhled, postavení, peníze. Dívky na elitní akademii Astor Park stojí frontu, aby si s ním mohly vyrazit, a kluci mu závidí, jenže Reedovi nikdy nezáleželo na nikom jiném než jeho rodině – dokud mu do života nevstoupila Ella Harperová.

To, co začalo spalující nenávistí a plánem, jak nové otcově chráněnce udělat ze života peklo, se brzy změní v něco silnějšího. Chce ji mít nablízku a zajistit jí bezpečí. Když ji však Reed jedinou hloupou chybou odežene a uvrhne tím rodinu Royalů do chaosu, začne se mu život rozpadat pod rukama.

Ella ho už nechce. Tvrdí, že jeden druhého jen ničí.

Možná má pravdu.

Tajemství. Zrada. Nepřátelé. Nic podobného Reed dosud nepoznal, a pokud chce získat svou princeznu zpět, musí dokázat, že jí za to stojí.



Vendeta - Catherine Doyle


Proč jsem si vybrala první díl série Krev za krev? Ale no tak, to musí pochopit každá čtenářka romantických knih, která touží po thrillerovém napětí! Musím uznat, že Baronet mě prostě naladil na tohle čtivo a já věřím, že nebudu litovat ani já a ani čtenáři, kteří si na titul dělají taky zálusk. 

Anotace:
Pro Sofii to mělo být jen další léto v Cedar Hill, kde pracuje v rodinném bistru a vídá se s kamarádkou Millie. Jenže potom se do opuštěného sídla nastěhuje italská rodina s pěti přitažlivými bratry. Jednomu z nich Sofie nedokáže odolat – a varovných znamení si nevšímá. Proč má Nicoli pořád odřené klouby na rukou? Proč s sebou všude nosí vystřelovací nůž s vyřezávanou rukojetí? A proč jí jeho arogantní a nesnesitelný bratr Luca nechce dovolit, aby se s ním vídala? Brzy začnou tajemství rodiny vycházet na světlo a Sofie tak nedobrovolně odhalí i palčivou pravdu o vlastní rodině. Náhle se ocitá ve válce dvou dynastií a brzy si bude muset vybrat, zda dá přednost loajalitě, nebo lásce. A až se tak stane, nic nebude jako dřív – protože v tomhle temném světě je čest to jediné, co stojí mezi životem a smrtí.



Kterou z těchto dvou knih byste brali?
Máte nějakou top sérii z Baronetu? 


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.