Soutěž o temné sci-fi NA ODVRÁCENÉ STRANĚ!

NA ODVRÁCENĚ STRANĚ může být tvoje!




Pokud jste v nedávné době sledovali, jaké novinky mají vycházet, určitě vám neunikl tento román. Na první pohled působivá obálka a kontroverzní anotace, vypovídající o tom, že příběh nebude pro čtenáře žádnou procházkou mezi růžemi... ačkoliv trny a ostří titul rozhodně má a autor se neobával je použít. Na odvrácené straně vychází velmi brzy a pokud vás anotace zaujala, neměli byste si jej nechat ujít! Já vám řeknu proč! Více v recenzi!

Poddáme se trochu temnotě... A pokud si o knihu nechceš zasoutěžit nebo ti nebude přát štěstí, román si můžeš zakoupit na stránkách nakladatelství Leda!

>> Který kriminální živel (živý či mrtvý) by si zasloužil izolovat na Měsíci?

Otázku můžeš zodpovědět do komentáře soutěžního příspěvku na FB nebo do komentáře pod tento článek - v tom případě ovšem přidej i kontakt, aby bylo možné tě v případě výhry kontaktovat.

> Soutěž pouze pro fanoušky stránky #SvetMeziRadky - dej like. Každý měsíc vás potěšíme minimálně dvěma soutěžemi, stojí za to nás sledovat. 

Podmínky soutěže:
* Soutěž trvá od 06. 06. 2018 do 13. 06. 2018
* Soutěže se mohou účastnit pouze čtenáři s trvalým bydlištěm na Měsíci v ČR. 
* Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel.
* Pokud se výherce do 72 hodin o výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu.
* Soutěž sponzoruje Svět Mezi Řádky.




Anotace: 
Na odvrácené straně Měsíce se nachází Město hříchu založené výstředním miliardářem Fletcherem Mosasem – původně jako trestanecká kolonie pro nejtěžší zločince, nájemné vrahy a sexuální maniaky. V celém vesmíru není místo, kde byste sehnali účinnější fet, levnější plastickou operaci, intimnější zákoutí pro dohodnutí kšeftu… anebo zkorumpovanější policii.

Poručík Damien Zackon, jehož sem před mafiány na Zemi uklidili v rámci programu na ochranu svědků, se o tom má přesvědčit na vlastní kůži. Když v místním policejním revíru dojde k sérii krvavých atentátů, svěří vyšetřování právě jemu. Proč zrovna nováčkovi? Při pátrání po atentátnících mu hážou klacky pod nohy jak kolegové v čele s náčelníkem otylým jako hroch, tak zdejší samozvaný vládce. Jenže co když za vraždami stojí právě všemocný Mosas a jeho neméně ambiciózní dcera? 

Mezitím se dva tisíce kilometrů odtud vydává na pouť v krutých podmínkách měsíčního povrchu uhlazený android, usměvavý, cílevědomý – a pokud se mu kdokoli ocitne v cestě, i krvežíznivý stroj vedený jedinou pohnutkou. Musí se dostat do Města hříchu a ovládnout ho…

„Geniálně šílené, napínavé a zábavné.“ 
- THE WALL STREET JOURNAL

„O’Neillovy postavy mají nesmírnou přitažlivost – i ty, o kterých tušíte, že je čeká strašlivá smrt. Pocit hrůzy zmírňují bizarní slovní hříčky, groteskní popisy měsíční reality a sarkastický humor.“
- KIRKUS REVIEWS

„Kniha nabroušená jako dýka z nanovláken, příběh ponurý jako mezihvězdný prostor. Vyprávění skandálně, bizarně, neodolatelně zábavné.“ 
- JOHN BIRMINGHAM

„Měsíc se otáčí synchronně se Zemí, takže jedna jeho strana – přivrácená strana – je stále obrácená k Zemi. Druhou, odvrácenou stranu, nelze ze Země nikdy pozorovat. Odvrácená strana se někdy nazývá ‚temnou stranou‘. Všechna místa na odvrácené straně Měsíce jsou odříznuta od přímé komunikace se Zemí.
- podle Wikipedie

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.