Mé top fantasy trilogie + soutěž

Fantasy patří mezi mé top žánry a snad proto jsem se rozhodla sepsat článek i soutěž, ve které máte možnost vyhrát tři fantasy tituly. Jedná se o fantasy balíček s překvapením, kde naleznete romány nakladatelství CooBoo, Domino a Klokan. Nějaké to young adult s romantikou i bez.



Chcete-li se účastnit této soutěže, která je pouze pro čtenáře Světa Mezi Řádky (přihlašte se k odběru vlevo), zodpovězte tuto otázku: 


* Odpověď můžete psát pod příslušný příspěvek na FB Svět Mezi Řádky nebo do komentáře pod tento článek, ovšem v tom případě nezapomeňte připsat také e-mail, na který vám v případě výhry mohu napsat. 

Která kniha fantasy trilogie vás dostala na kolena a čím? Nezapomeň napsat název i autora! 


Děkuji za knižní tip, toužím po literární inspiraci.

Mezi mé knižní tipy pro vás by patřily trilogie: 


Napůl zlý 

1. Napůl zlý
2. Napůl divoký
3. Napůl ztracený

Recenze mám pro vás už připravené, bohužel je nestíhám vydávat tak, jak bych si představovala. Příběh týraného chlapce, který je zpola bílý a zpola černý čaroděj se mi vryl hluboko pod kůži. Všechny tři tituly byly tak dechberoucí a návykové, že jsem trilogii přečetla na jeden zátah a v závěru brečela jako želva. Miluji ji i nenávidím. Je to poměrně odvážné, na to, že se jedná o young adult. Některé krvavé scény nejsou pro citlivé čtenáře.


Hon - Andrew Fukuda

1. Hon
2. Kořist
3. Past

Patří mezi trilogie, které jsou opravdu výjimečné. Každý díl totiž pootočí světem tak, že vám dodá nový rozhled a vy náhle vidíte, co zůstávalo skryto. Najednou to, co bylo bílé se zdá v novém pohledů černé a naopak. Naprosto fenomenální a úžasně promyšlené dobrodružství Gena a Sis je pro náročnější čtenáře. A ačkoliv se jedná o young adult, budete zírat, jak silně dokázal Andrew Fukuda vše zpracovat. Více o upířině v recenzích...


Downside - Stacia Kane

1. Smrtící duchové 
2. Oči mrtvých
3. Město duchů

Tato duchařina není trilogie, v zahraničí vyšlo dokonce šest dílů, zatímco v ČR vydalo nakladatelství Fantom Print pouze polovinu z nich. Pro zaryté čtenářky, která si hrdiny oblíbily a jejich dobrodružství zbožňují je to poměrně utrpení... Ale vraťme se tedy k té trilogii. Ta se týká duchů, kterým dává doslova na prdel dívka od rány a také narkomanka. (Proto občas duchové dají na prdel jí) K tomu se váže nejen dramatický lov a boj s duchy, ale také pátrání a fascinující rituály. Vedlejší linie se týká osobního života hlavní postavy, která je tak nějak normální a chvílemi až dost na dně. Do toho se zaplétá i milostná linka, která je poměrně bouřlivá, ale nepřehnaná. Z trilogie se díky tomu nestává erotické fantasy, ale stále kvalitní paranormal romance, kterou jste schopní přečíst najednou a hltat ji.


Deníky sukubby - Jill Myles

1. Páni milují sukuby
2. Sukuby to rády horké 
3. My Fair, Sukuba

Tohle vlastně také není trilogie, ačkoliv v České republice je takto prezentována. Nakladatelství Levné knihy finální čtvrtý díl nevydaly, což úplně mění závěr a trilogie tak působí nedomyšleně. Není to tak, doporučuju přečíst si poslední díl. Deníky Sukkuby, jak napovídá název, jsou více o sexu. Ústřední postava ho potřebuje k životu, i když se jí někdy nechce. Nejedná se totiž o nějakou levnou holku, ale naopak dívku, která možná byla kdysi i trochu frigidní a s chlapi to fakt neumí. O to zábavnější je její setkání s padlým andělem a upírem. Nebojte, vše je vhodně sepsané a dokonce autorka pozvedla laťku tím, že titul obohatila o téma archeologie.


Podmínky soutěže:
* Soutěž trvá od 21. 09. 2018 do 26. 09. 2018
* Soutěž pouze pro čtenáře webu Svět Mezi Řádky
* Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel.
* Účastnit se mohou čtenáři s trvalým pobytem v České republice.
* Výherce se musí o balíček přihlásit do 72 hodin, jinak losování proběhne znovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.