Recenzní výtisky 2018 - Červenec

Červenec jsem si udělala volnější a skoro dva týdny si četla na vlastní pěst, než mě zavalila vlna recenzních výtisků. Docela neočekávaně jako vždy dorazilo vše pomalu v jeden týden, takže o knižní světy rozhodně nebyla nouze. Vybrala jsem si skvělé novinky! Většinou letního, odpočinkového a romantického rázu, protože léto je přece symbolem lásky a vášně. :o)




Šéf - Vi Keeland


Recenzní výtisk dorazil 02. 07. 2018
V pořadí již třetí román z edice New Adult, která vychází u nakladatelství Ikar. Určitě se netrpělivě těšíte na čtvrtý příběh, který se týká nového titulu autorky C. Hoover! Šéf má zajímavou anotaci, už ta napovídá, že román bude plný humoru, vášně a dokonce i tajemství! Jak na mě zapůsobil?


Druhý život Nicka Masona - Steve Hamilton


Recenzní výtisk dorazil 02. 07. 2018
Po erotickém románu jsem sáhla po akční detektivce s velmi zásadovým hlavním hrdinou. Nápaditá anotace a zajímavě ztvárněný děj naláká milovníky detektivních thrillerů. Patříš mezi ně? Pak ti poskytnu více informací v recenzi!


Dej mi své jméno - André Aciman


Recenzní výtisk dorazil 03. 07. 2018
Jedná se o velmi hodnotné young adult LGBT. Slovart má opravdu velmi zajímavé knihy a tohle rozhodně nebyla výjimka. Jedni příběh milují a druzí ho nenávidí. Natolik silné emoce způsobuje. Při čtení by možná mělo být varování, že vás čeká neskutečně silné čtivo. Kdo si kvalitní román vychutná?


Kamenný dům - A. K. Bennedict


Recenzní výtisk dorazil 02. 07. 2018
Již v pořadí třetí díl ze série Class. Můžu vám říct, že mě knižní zpracování natolik okouzlilo, že bych si nejraději pustila i seriál. Bohužel pro mě je pouze v angličtině a to mi nevyhovuje. Kamený dům je prvním dílem, který sepsala pro Class žena a musím uznat, že je nejhodnotnější, protože do něj zařadila také aktuální téma a to velmi tajemným a záslužným způsobem. Více v recenzi!


Je tohle láska? - Holly Bourne

Slovart, Booklab

Recenzní výtisk dorazil 25. 07. 2018
Holly Bourne je prostě skvělá autorka, která umí psát young adult, na které nezapomenete. Zaujme skvělou atmosférou, zajímavými tématy i myšlenkami, které z díla vyplývají. První díl série Být holka je dřina byl úžasný. Jak si vás získá tento?



Elegantní hřích - Kendall Ryan


Recenzní výtisky dorazil 25. 07. 2018
U nakladatelství Grada jsem sáhla po erotické trilogii, která slibuje vášnivou zápletku s profesionálním modelem. Jak se mi líbilo v módním průmyslu a jak by se tam mohlo líbit vám? Získá si vás Ben a Emmy?

Turbulence touhy - Kendall Ryan


Recenzní výtisky dorazil 25. 07. 2018
Druhý díl je pokračováním jiskrné trilogie, která má, co nabídnout. Zvedla autorka laťku nebo naopak ji snížila? V prvním díle to Ben a Emmy neměli vůbec lehké, zažijí tedy v románu Turbulence touhy happyend nebo to s nimi dopadne bledě? Proč si knihu přečíst?

Všechno nebo nic - Kendall Ryan


Recenzní výtisky dorazil 25. 07. 2018
Tentokrát se autorka zaměřila na pár, který byl v předchozích dílech jen vedlejšími postavami. Ben a Emmy předávají štafetu Braydenovi a Ellie. Bray byl velmi charismatický hrdina. Určitě se vám podlamovaly nohy, jen jste na něj pomyslely. Ve třetím díle bude neméně žhavý, ale copak se změnilo a jak si s touto vášnivou dvojkou autorka poradila?


Padlý dědic - Erin Watt


Recenzní výtisk dorazil 26. 07. 2018
Dlouho očekávané pokračování série Royalovi, která je pověstná bratry, při kterými si většina žen sedne na zadek. Báječná a návyková série. Konečně se mi pod ruku dostal čtvrtý díl, který jsem přečetla velmi rychle. Easton je totiž hrdina, kterého si vážně zamilujete. Skvělé je, že titul obsahuje také novelu, ve které vystupuje nejstarší z bratrů, Gideon. Více v recenzi!


Podzim, na který nezapomenu - Robin Constantinová


Recenzní výtisk dorazil 27. 07. 2018
Poprvé jsem zkoušela romantickou young adultku z pera Robin Constantin. Zápletka byla překvapivá, i když zpracování bylo hodnotné, tak se nakonec román vyjevil jako průměrný. Proč? Více v recenzi na stránkách Neoluxoru.



Píseň zítřka - Alice Peterson


Recenzní výtisk dorazil 27. 07. 2018
Velmi působivé a dojemné dílo, což byste podle anotace neřekli. Já byla také hodně překvapená. Hlavní hrdinka byla silná osobnost. Žena, kterou je možné obdivovat za její nezdolný optimismus a touhu dokázat něco, co je vlastně nad její síly. O to působivější je vědět, že Píseň zítřka je inspirována podle skutečné bojovnice! Recenze vám poví víc!


Aromatické rostliny - Paola Franconeri


Recenzní výtisk dorazil 27. 07. 2018
Trochu netradiční recenzní výtisk, který vám poskytne mnoho nových informací o aromatických rostlinách. S knihou jsem víc než spokojená a rozhodně jsem v ní nelistovala naposledy! Přečti si recenzi.

Zlomená srdce - M. J. Summer


Recenzní výtisk dorazil 27. 07. 2018
Podruhé a tentokrát už naposledy jsem se pokusila dát šanci M. J. Summer. Autorka nepíše špatně, ale něco mi tam chybělo, ačkoliv byl romantický příběh zajímavý a jiskrný. Recenze vám poví víc!

Achillova píseň - Madeline Miller


Recenzní e-výtisk dorazil 30. 07. 2018
Young adult LGBT s námětem dotýkajícím se řecké mytologie. Co víc si přát, že? Já jsem odkojená na řecké mytologii a když jsem v díle potkala chrabrého a vychytralého Odyssea, byla jsem v sedmém nebi. A to ještě nebylo samozřejmě všechno! Není divu, že je dílo tak chválené a dobře hodnocené. Hned vám řeknu všechny důvody!


Recenzní výtisky projektu Podpora českých autorů, které se ke mně dostaly. Na projektu jich je mnohem více, ale ty se dostaly k jiným recenzentkám naší redakce a dozvíte se o nich na webu.


Já, Inrův dědic - Michal Reho


Recenzní výtisk dorazil 02. 07. 2018
O debut Michala Reha jste si na projektu mohli také zasoutěžit. Já jsem jej od autora získala jako recenzní výtisk. Pravda, kniha má zajímavý námět, ale zpracování pokulhává. Což je škoda, ale bohužel se u prvotin může takový problém očekávat. Recenze vám poví více... 



Došel nám čas - Barbora Walterová Benešová


Recenzní výtisk dorazil 23. 07. 2018
Post-apo s úžasnou knižní ilustrací. Jaký bude příběh netušíte, protože anotace vám jen zobrazí podmětný námět, ale nikoliv příběh. Očekávaně tak prožíváte svět, ve kterém není elektrický proud. Jak těžké je bez něj žít? Více v recenzi! 

Borec odvedle - Alexander Stanforth


Recenzní e-výtisk dorazil 23. 07. 2018
Romantická oddechovka, o kterou je mezi ženami rozhodně zájem, zavítala i na projekt Podpora českých autorů. Jsem ráda, že jsem měla možnost si titul přečíst. Bylo to přesně podle mých očekávání. Jak knihu hodnotím? 


Zkus mi věřit - Radka Bryšová




Recenzní e-výtisk dorazil 30. 07. 2017
Romantický debut měl své klady i zápory. Vybrala jsem si jej jako oddechovou četbu, což svým způsobem vlastně kniha splňovala. Více v recenzi!



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.