SOUTĚŽ: Nakladatelství Pierot rozdává knížky pro děti!

Svět Mezi Řádky si pro vás připravil soutěž ve spolupráci s nakladatelstvím Pierot, které na českém knižním trhu působí již od roku 1993. Zaměřuje se na původní i převzaté tituly z oblasti cvičebnic, doplňkových učebnic pro základní školy, populárně-naučné literatury a beletrie.



Do soutěže nakladatelství Pierot věnovalo dva kouzelné tituly: 



 


Tanec sněhové vločky - Oleg Chaklun

Tanec sněhové vločky je laskavým zimním příběhem o chlapci, který je ohromen krásou  sněhových vloček. Velmi pečlivě je pozoruje. Objevuje nekonečnou pestrost a různorodost světa, který nás obklopuje a jehož jsme nedílnou součástí. Knížka rozvíjí dětskou zvídavost a abstraktní myšlení. Potěší jak malé, tak větší čtenáře. Celý příběh je doplněn milými ilustracemi oceňované ukrajinské ilustrátorky Julije Pilipchatiné. Poutavý dvojjazyčný příběh zároveň rozšíří slovní zásobu malých čtenářů jak v češtině, tak v angličtině. Publikace je vhodná pro děti od 3 let.


Povím ti to pastelkami - Petr Šulc

Šestiletý Oskar se právě od maminky dozvěděl skvělou zprávu – bude mít bratříčka! Oskar má velkou radost, ale vzápětí ho napadne, že bratříček vlastně o světě nic neví a až přijde, bude se asi všemu divit. A tak mu začne psát a kreslit dopisy. Oskar píše každý dopis jinou pastelkou, aby bratříčkovi co nejlépe ukázal, jak je svět kolem nás pestrý. Svět, v němž na každém kroku čeká nějaké překvapení a každý den je malým dobrodružstvím.

Knížka Povím ti to pastelkami představuje originální pohled očima dítěte na očekávání nového přírůstku do rodiny. Na konci knihy naleznou rodiče tipy a nápady, jak s knihou společně s dětmi dále pracovat. Poetickými ilustracemi knihu doplnila Zuzana Dreadka Krutá. Kniha je vhodná pro děti od pěti let.

>> Sdílej příspěvek na FB
>> Dej like příspěvku


Podmínky soutěže:
  • Soutěž trvá od 25. 10. 2018 do 31. 11. 2018.
  • Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR i SR.
  • Knihy do soutěže věnovalo nakladatelství Pierot.
  • Losovat bude redakce nakladatelství Pierot. 



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.