Nač se přichystat na Světě knihy s EUROMEDIA GROUP?

Na Svět knihy se tentokrát s Wish chystáme v pátek i sobotu. Snad nám to vyjde. Nejpodstatnější však je pro nás jeden program, který se bude odehrávat v sobotu od deseti hodin v Besedním sále Čtení tě mění pod záštitou Euromedia Group

Velmi děkujeme nejen za vstupenky na Svět knihy, ale také za místa na křtu knihy autora Theo Addaira. Počet míst byl omezený a tak se na některé nedostalo, četla jsem smutné komentáře a je mi líto, že o tuhle neuvěřitelně atraktivní akci přijdete, ale jsem šťastná, že nám neunikne! Určitě se můžete těšit na report i na recenzi horké novinky Koláčky a spiklenci od českého autora Theo Addaira. Novinka vyšla u Yoli, mrkněte na ni v Knižním klubu. ,o)

První díl byl velmi precizní a získal si mě - recenze na webu Neoluxor. Už jsem se začetla a věřím, že ani tentokrát mě autor nezklame! 



Čím vás však Euromedia ještě potěší? Besedy, které mě zaujaly, vám tu s radostí předkládám jako tipy.

PÁTEK:

Knížata – Jak vzniká kniha – beseda a autogramiáda
Beseda s autory oblíbených dětských knih – Ester
a Milanem Starými, Pavlem Bryczem, Honzou Smolíkem, Markem Epsteinem a také ilustrátorkou Ilonou Komárkovou alias Komárou, kterou dobře znají všichni čtenáři oblíbeného dětského časopisu CVAK!

Časopis mi chodí domů a s dětmi si jej ráda pročítám. Pokud mi to vyjde, rozhodně bych Mikeyho na besedu ráda vzala. Čtení zbožňuje stejně jako já. :o)

Tad Williams – beseda a autogramiáda
Beseda se zahraničním hostem – americkým autorem sci-fi & fantasy románů. Tad Williams představí českým příznivcům svou novou knihu Srdce ztraceného. Po besedě bude následovat autogramiáda na stánku S205 ve střední hale (od 13.00).

Knihy Tada Williamse jsou rozhodně #musthave a #mustread. Kterou máte nejraději? 



SOBOTA


Knižní brunch mladých autorů a blogerů - beseda a autogramiáda
Společný brunch knižních blogerů s mladými českými autory (Theo Addair, Magdalena Mintová, Anna Musilová), při němž vzájemně proberou vlastní tvorbu, plány do budoucna a porovnají své knižní postřehy.

Tak tohle je náš top! :) Na této besedě rozhodně chybět nesmíme! 

Stefan Ahnhem – beseda a autogramiáda
Beseda se zahraničním hostem – švédským spisovatelem krimirománů s prvky psychothrilleru. Na literárním poli jej proslavila série napínavých případů Fabiana Riska (Oběť bez tváře, Devátý hrob a právě vydaná novinka Osmnáct pod nulou). Po besedě bude následovat autogramiáda na stánku S205.

Behind the Publishing/Za oponou nakladatelské práce
Jak se tvoří kniha? Co předchází volbě knižní obálky a jak se knihy překládají? Budeme se bavit s předními českými překladateli Michalou Markovou, Petrem Eliášem a začínající překladatelkou Sárou Vybíralovou.


NEDĚLE

Josef Fousek – beseda a autogramiáda
Beseda s  oblíbeným českým spisovatelem, básníkem a textařem, který letos oslavil krásné 80. narozeniny a  jeho tvorba je stále protkána laskavostí i ironií ke špatným lidským vlastnostem. O tom se přesvědčíte i v jeho nové knize Z omšelého saka.


Už jste si vybrali své favority? Na kterých besedách určitě nebudete chybět? Celý program je samozřejmě k přečtení na stránce Svět knihy!

2 komentáře:

  1. Dúfam, že si to tam užiješ. :) Ja som tiež plánovala ísť, ale bohužial nakoniec nemôžem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Tak snad příště. Budu držet pěsti. Svět knihy by neměl žádnému knihomilovi uniknout. :)

      Vymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.