Zážitek z křtu knihy Koláčky a spiklenci + SOUTĚŽ!

Svět knihy je pro mě význačný ohromným množstvím knih, proudem lidí a skvělých zážitků. Již potřetí jsme s Wish zavítaly na knižní akci, na kterou se prostě nezapomíná. Pátek a sobota byly naše dny! 

V pátek jsme si užily Svět knihy jako milovnice knih a okukovaly, hladily a kupovaly romány, jak nám srdce velelo. Sobota pro nás byla podstatnější... Tedy zejména pro mě, protože LGBT je můj žánr a v besedním sále Čtení nás mění se od deseti konal brunch s Yoli, na kterém jsem nemohla chybět.




Křest románu Koláčky a spiklenci - Theo Addair
Byla jsem štěstím bez sebe, když mi od Euromedia přišla pozvánka. Jednalo se o můj první křest a zrovinka od mého oblíbeného autora Theo Addaira. Musím se přiznat, že jsem nefotila ani nenatáčela, protože jsem byla natolik pohlcená atmosférou, že jsem si prostě užívala. Vážně to byla neskutečná paráda. Podle Wish jsem zářila jako sluníčko a nebyla se mnou řeč.




Děkuji, Euromedia Group, za vstupenky na Svět knihy i brunch, za dáreček i absolutně fantastický zážitek... :o)


Co se týče organizace křtu. Pro mě velkolepou akci uváděl Radek Blažek ze společnosti Euromedia Group, který debatu výborně vedl. Autor dilogie Muffin a čaj Theo Addair byl mnou samozřejmě nejsledovanější člen. Na živo jsem měla možnost vidět také Annu Musilovou, autorku románu Černooká. Ta podle všeho byla i na křtu titulu Muffin a čaj. Dále se jednalo o redaktorky nakladatelství Yoli, které se podílely na obou knihách. (Snad to nepletu, jelikož článek píšu po delší době a už to nemám tak čerstvě v paměti.) Skupinu uzavírala Lucie Zelenková, která tituly příliš neznala nebo se o nich spíše nešikovně vyjádřila, netuším. 

Na křtu se pozvaným bloggerům rozdávaly také reading copy ya novinky od nakladatelství Yoli! Mám doma román Holka mimo rytmus, jedná se o volné pokračování Probuzení Simona Spiera (recenze). Znovu se setkáváme s trojlístkem - Simonem, Nickem a Leah, která je ústřední postavou svého příběhu. Nejenže se utužují vztahy a máte tak šanci sledovat, jak se Bramovi samou něhou lesknou oči, ale také vás čeká překvapení na závěr! Pro všechny milovníky Simona Spiera musthave! 


Mimo skvělého zážitku nás čekalo také občerstvení. Toho jsme si sice moc neužily, protože jsme spěchaly na auogramiádu, ale pohledově lákalo! Po mém první křtu a skvělém zážitku se konala autogramiáda Theo Addaira... Musím se přiznat,že jelikož jsem nebyla sama, tak jsem pak z fronty musela pryč, lítaly jsme s Wish ještě po programech, které jsme měly vybrané, tak jsem nestihla v danou chvíli podpis, ale...

Později jsem Theo Addaira potkala a po dlouhém Wishině přesvědčování se rozhoupala a požádala o podpis. Samozřejmě jsem se obávala, že to bude autorovi nepříjemné. Nebylo to na jeho autogramiádě, také jako my si užíval Světa knihy a já otravovala... Ale autor byl velmi milý, přátelský a příjemný. Podepsal se mi a napsal věnování... Ještě hodně dlouho jsem byla dojatá a ještě jsem, když si na ten zážitek vzpomenu. 



Tímto bych chtěla Theo Addairovi ještě jednou poděkovat za to, že se mi i ve svém volném čase věnoval. Děkuji. Jste stejný jako vaše knihy, přátelský a vřelý. Těším se na V stínu Oskeruše a za dilogii Muffin a čaj dávám plný počet bodů. :)

SOUTĚŽ

Soutěž sponzoruje knihkupectví Luxor 
a pořádá v rámci projektu Čteme české autory Svět Mezi Řádky...



Podmínky soutěže:

  • Soutěž trvá od 31. 5. 2019 do 4. 6. 2019.
  • Soutěže se mohou účastnit jen čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Výhru do soutěže věnovalo knihkupectví Luxor, zasílá Svět Mezi Řádky.
  • Losování proběhne online generátorem náhodných čísel. 
  • Pokud se výherce do 72 hodin o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu. 

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.