Recenze: HVĚZDNÝ ŠÉF (J. D. Hawkins)

Na ostří nožů! 


Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet.

Chci zakoupit tento titul.



J. D: Hawkins je překvapivě americký spisovatel, nikoliv spisovatelka. Tento autor v zahraničí boduje erotickými romancemi, kterým vévodí alfa muži a nezávislé ženy.. V ČR se poprvé díky nakladatelství Baronet představuje svým románem Hvězdný šéf. 


Tento eroticko-romantický příběh se odehrává v atraktivním prostředí honosných restaurací a prvotřídních kuchařů. Tak trochu reality show o vaření naskýtá pohled nejen na zákulisí kulinářství, ale také zapůsobí svou milostnou linií. 

Cole Chambers je totiž celebrita. Majitel a šéfkuchař věhlasné a exkluzivní restaurace Knife v Los Angeles je sakra precizní a neoblomný chlap. Jídlo je od něj je zážitek na celý život a sotva kdo ho nezná díky slávě, kterou získal v pořadu pro vaření, kde vzdělával v této oblasti vězně. 

Willow je opravdu tvrdý oříšek a jen tak s přísným a pedantským Colem nesouhlasí. Jejich první setkání je velmi dramatické. Willow má strach, že přijde o práci v Knife, protože zaměnila jednu ingredienci a nazvala svého velkodušného šéfa Cole Chamberse slovem, které v recenzi nejspíš ani napsat nemohu. 

Jak to ale s nimi nakonec dopadne? Willow se nevzdává a je to vážně dříč, na druhou stranu někdy s Colem tak silně nesouhlasí, až to na něj dělá dojem. Nechce přijít o chvíle s touto báječnou kuchařkou, ale co když tuhle bitvu lze jen prohrát? 

Jelikož se jedná o erotický román, očekáváte erotické scény. Není jich málo, ale také ani moc. Doplňuje je romantika, humor a také chutě na pokrmy, které jsou v knize skvěle podané. Nejeden čtenář nejspíš dostane hlad a přesto nebude moci přestat číst, jak je oddechovka příjemně návyková. 

Největší dojem na vás, stejně jako na mě, udělá nejspíš závěr, kdy se příběh stáčí k opravdovému dramatu a boji. Jak to všechno může dopadnout? Rozhodně nebudete zklamané. 

Jak je poslední dobou zvykem, tak většina milostných románů vám zprostředkovává báječný zážitek z úhlu pohledu ústředních postav. Což je naprosto okouzlující trend, který mohu jako čtenářka jen podporovat. Máte tak možnost nahlížet do hlavy nejen Willow, ale také Coleovi a rozhodně to stojí za to. 

Hvězdný šéf je oddechovka z prostředí luxusních restaurací, což není zrovna časté. Díky tomu je i běžný námět originálnější a zábavnější. Nabízí tak spousty příležitostí, proč se usmívat a užívat si příběh. Doporučuji ženám, které mají takové romány v oblibě, určitě nebudete litovat!


Co na Hvězdného šéfa říká Chensie? Tento kousek od J. D. Hawkinse mi prostě přišel vhod. Až po přečtení jsem se dozvěděla, že se jedná o autora a byla jsem překvapená, jak skvěle to skoulil. Oba hrdinové mi byli moc sympatičtí. Sice už mě nelákal tolik jejich románek, ačkoliv byl vášnivý, ale neskutečně mě oslovilo prostředí i náhled na kulinářství. A ten působivý konec? To byla třešinka na dortu této odpočinkovky. Za mě rozhodně ano a těším se na další tituly tohoto autora, které nám Baronet naservíruje! Během prázdnin mohly zamilovat do nového příběhu s názvem Láska a tetování! 

Anotace: 
Cole Chambers je majitel a také šéfkuchař exkluzivní restaurace Knife v Los Angeles.

Precizní, neoblomný, přísný jak k sobě, tak i ke svým kolegům.

Knife je často vyhledávána celebritami a v kulinářském světě je Cole Chambers považován za hvězdu, které se nevyplácí odporovat.

Co se přihodí, když do jeho restaurace nastoupí houževnatá kuchařka Willow, která sem přijela z Idaha hledat štěstí po nevydařeném pokusu vést vlastní podnik?

Promění se kuchyně v bitevní pole silných osobností, nebo do sebe ti dva zapadnou jako dílky skládačky?

Poutavý příběh, který naladí vaše chuťové pohárky a opět vás přesvědčí o tom, že láska prochází žaludkem.

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2019
Žánr: Erotické romány
Počet stran: 196
Vazba: pevná s přebalem

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.