Recenze: JAK POHLÍDAT DĚDEČKA (Jean Reagan)

Láskyplná a zábavná publikace pro děti!


Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Grada - Bambook


Chci zakoupit tento titul


Ani tentokrát nakladatelství Bambook - Grada nepolevilo a vše dotvořilo do detailu, takže máte před sebou čtení, které obsahuje barevné a kreativní texty, které se zábavně kroutí a vyprávějí krátkými pasážemi, jakým způsobem se máte postarat o svého dědečka. Větší i malé čtenáře opět potěší větší písmenka, která nebudou mít problém přečíst - některá jsou velká, jiná trochu menší, ale všechna krásně čitelná jako v říkankách pro prvňáčky.


Už při čtení knihy Jak vychovat maminku (recenze) jsem vám s naprostým nadšením líčila, jak láskyplná a krásná publikace je. Setkáváme se nyní při recenzi druhého příběhu s názvem Jak pohlídat dědečka a vězte, že se vám i vašim dětem dostane stejně emotivního a zábavného zážitku.


Ilustrátor Lee Wildish je velmi talentovaný a své celoplošné barevné obrázky natahuje od rohu do rohu a nejen krásně baví, ale i těší. Pestré ilustrace jsou opět krásně zaoblené, na první pohled příjemné a evokují ve vás i vašich dětem velmi vřelou a láskyplnou atmosféru.

 

Ústředním tématem je, jak už napovídá název, dědeček. Jak nejlépe pomazlit dědečka, vyvést ho na procházku nebo vylekat prostým BAF? Nejen mezi řádky, ale všude vnímáte lásku k prarodiči, kterou k vám nenásilně skrze příběh autorka posílá.


Souhlasím s rčením na zadní straně: Skvělá kniha, která zaručeně pobaví děti i dospělé. A přidávám k tomu také to, že příběh je láskyplný a opravdu krásný... Doporučuji všem stejně jako titul Jak vychovat maminku.

 

 


Anotace:
Roztomilý humor výměny rolí šitý na míru dětem i rodičům!

Hlídat dědečka je sice zodpovědná práce, ale hlavně je to velká zábava. Jen musíte vědět, jak na to. Na dědečky je totiž potřeba dohlédnout. Tato knížka vám poradí, co dělat, aby se děda dobře bavil a ani chvilku se nenudil. Co mu připravit k svačině? Kde dědečka venčit? Jak ho obléknout? Jak a na co si s ním celý den hrát? Hlavně nezapomeňte dědovi ukázat louže! S pomocí této knížky zařídíte, aby byl dědeček spokojený a dobře se s vámi bavil. Dozvíte se i to, na co nutně potřebujete pastelky, žraloky a hromadu kečupu…

Skvělá kniha, která zaručeně pobaví děti i dospělé.

Nakladatelství: Bambook - Grada
Rok vydání: 2019
Žánr: Knihy pro děti
Počet stran: 32
Vazba: pevná





Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.