Recenze: PRAVIDLA TOUHY (Rachel Van Dyken)

Dohazovači s. r. o. a jejich finty! 


Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet.

Chci zakoupit tento titul.


Začátkem roku vyšel u nakladatelství Baronet první díl dilogie Dohazovači s. r. o. s názvem Pravidla dohazovačů (recenze). Nyní už je k dispozici druhý díl Pravidla touhy, který je ještě víc hot! 


Oblíbili jste si hrdiny Ian, Blake, Lexe i Gabs? Vězte, že i v pokračování si je hodně užijete! Dějová linie se odehrává v ich-formě z úhlu pohledu Lexe a Gabs. Pokud jste četli Pravidla dohazovačů, tak víte, že tihle dva se mohli samou láskou sežrat - doslova. Nesnášeli se a urážky létaly všemi směry. Jiskřilo to mezi nimi až neskutečně a jejich vztah byl ještě o stupeň víc sexy, než Iana a Blake... Nesmím opomenout humor, který je rozhodně velkým plusem. Skvěle příběh nadlehčuje a dodává mu tu správnou vábivou a dynamickou atmosféru, takže jste schopné jej doslova zhltnout!

Prolog vás zavádí do doby před čtyřmi roky, kdy se Lex a Gabs poznali trochu blíže, nebo spíš řekněme víc tělo na tělo. To mezi nimi zasadilo něco, co po ty čtyři roky rostlo a ničilo především Lexe... Je na čase, aby se vše dalo do pohybu! 

Nezoufejte, Iana a Blake si také užijete. Máte možnost sledovat jejich vzkvétající vztah a prožívat s nimi jejich krásný happyend... 

Ale co Lex a Gabs? Vždyť se nesnáší! Tihle dva neprožívají hru na kočku a myš, mezi nimi už jde o pověstné peklo. Pěkně vášnivé emocionální drama doplněné hutnou dávkou sexappealu! Neodolatelná kombinace pro všechny čtenářky romantických oddechovek. 

Firma Dohazovači s. r. o. jen vzkvétá a tak se Gabs, která potřebuje finanční injekci, stává dalším kolečkem v jejím soukolí a setkává se tak s temperamentním Lexem ještě mnohem častěji. Gabs je holka do nepohody, ač citlivá, tak je schopná za sebe bojovat a dokáže to Lexovi slovně pěkně nandat. Proto si ji snadno oblíbíte. Co se týče Lexe... to je neodolatelný šmejd. Inteligentní mužský, sukniřkář a ke všemu provokatér. Prototyp zlého kluka, kterého chcete na řetěz k posteli... Víc asi nemusím dodávat. :))

Co se týče závěru... Ten jen dokazuje, že čtivo je pohádkové a sladké. Přesně takové, aby vás odvedlo od šedé reality do slunných dnů štěstí a lásky. Někam, kde strádat vážně nebudete! 

Pravidla touhy doporučuju všem čtenářkám, které mají v oblibě oddechové romance, jež dokážou vyvolat ohňostroj! 

Co na titul říká Chensie? Na Lexe a Gabs jsem se hodně těšila, protože mi to mezi nimi přišlo ještě o stupeň lepší než mezi Ianem a Blake. To se Rachel Van Dyken ještě držela při zemi, ale s Lexem se to prostě nedá... To je chlap, na něhož by měla mít zbrojní pas. Bylo to osvěžující letní čtení, takže proč se nezamilovat? 

Anotace: 
Pravidlo dohazovačů č. 2: Nikdy mu nedávej najevo, jak moc ho chceš.

Lex nenávidí Gabi. Gabi nenávidí Lexe. A teď spolu musejí přežít několik týdnů. Lex má Gabi naučit, jak se stát novou dohazovačkou, a pak už od ní bude mít pokoj. Jenže teď když spolu musí pracovat, hádají se pořád častěji… a ještě víc to mezi nimi jiskří. Lex sám netuší, jestli by ji radši uškrtil, nebo si to s ní rozdal na nejbližším stole.

Gabi má ovšem tajemství, které skrývá nejenom před svým nejlepším kamarádem Ianem, ale i před svým úhlavním nepřítelem Lexem. Brzy však pochopí, že Lex není takový zmetek, za jakého ho vždycky považovala… a začíná pro ni znamenat mnohem víc.

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2019
Žánr: Romány pro ženy
Ze série: Dohazovači s. r. o. 
Počet stran: 335
Vazba: pevná s přebalem

1 komentář:

  1. Ačkoliv mi romány pro ženy principielně nijak nevadí, ani je moc nevyhledávám. Občas je fajn si nějaký přečíst, ale většinou mě to až tak nenadchne. :)

    OdpovědětVymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.