Recenze: PRINCEZNA (Nichole Chase)

S Princeznou za novým dobrodružstvím...



Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet.

Chci zakoupit tento titul.



Trilogie Lilarie začala velmi krásně prvním dílem Vévodkyně (recenze), kdy se Samantha Rousseau jako Alenka v říši divů propadá do zcela nového a velmi impozantního světa princů a princezen. Milá a přátelská Sam se spřátelí nejen s neodolatelným princem, ale také s Cathy... A právě té se týká druhý díl s všeříkajícím názvem Princezna, který u Baronetu nedávno vyšel. 


Vyprávění v ich-formě je stejně jako v předchozím románu doladěné příjemným dívčím humorem, osobitostí a laskavostí, se kterou je pohádková romance napsána. Atmosféru i prostředí zobrazují povedené popisy, jež vás snadno vtáhnou do děje. 

Předpokládáte, že se znovu setkáte se Sam i Alexem? Správný úsudek. Rozhodně se na tento pár můžete těšit! Sam, Jess a Cathy se totiž v první kapitole nechávají rozmazlovat. Cathy by totiž potřebovala trochu upustit páru, už dlouho se nikde nebyla bavit a vážně by to potřebovala. Čekají ji totiž chvíle, na které potřebuje být plně ve střehu. 

Už s ohledem na první díl moc dobře víte, že tato zábavná romance je čistě pro ženy a skrývá nejen dámské dýchánky a rozhovory, ale také romantické a vtipné chvíle... 

Koneckonců právě s Davidem Rhodesem (ano, to jméno vám není známé jen tak pro nic za nic) se Cathy seznámí při působivé scéně, která je nejen vtipná, ale také neskutečně sexy. David Rhodes je Samiin kamarád, američan a sportovec k nakousnutí a rozhodně má na to, aby si zahrál hru o srdce princezny... 

Převážně se dějová linie tedy týká těchto dvou hrdinů, kteří vás dokážou pro čtení nadchnout, ale ani jejich cesta nebude jednoduchá. Nebezpečí, které se mezi řádky skrývá, je stále aktuálním tématem, o to snadněji vás vtáhne do děje. K tomu samozřejmě očekávejte opravdu spousty lásky, tu se vyplatí prožít! 

Titul má vše, co romantická oddechovka má mít a ještě něco navíc... Kouzlo, které vzniká jen v královském prostředí mezi skutečnými princi a princeznami... 

Závěr je vyvrcholení je prostě báječné. Rozhodně vás nezklame a nadchne pohádkovým koncem. Navíc také naláká anotací třetího dílu s názvem Princ, který už si můžete předobjednat v eshopu Baronetu. 

Trilogie Lilarie je ryze oddechová a nabízí pohádkovou romantiku a neskutečné prostředí. S tím příběhy musíte začít číst, protože pak si je opravdu nejvíc užijete. Mohu doporučit nenáročným čtenářkám, které mají romantiku rády. Zklamané určitě nebudete. 

Co na Princeznu říká Chensie? Už jsem věděla, co očekávat. Zamilovala jsem si prostředí i hrdiny, kteří působí obyčejným dojmem a přesto jsou něčím neobvyklí. To se mi na nich líbí. Cathy mi byla sympatická už od prvního dílu a že do děje vkročil znovu David bylo prostě dokonalé. Mně se Princezna líbila ještě víc než první díl. A moc se těším na třetí! :) 

Anotace: 
Catherine je vzorná korunní princezna. Skromná, milá, usedlá – ale především si drží muže od těla. Koneckonců, většině jde stejně jenom o jedno, a u Cathy je v sázce daleko víc než čest a nevinnost: leží jí na srdci osud její malé, hrdé země, a pochopitelně má obavy, že potenciálnímu nápadníkovi půjde v první řadě o její peníze. Už ji však nebaví čekat, až jí cestu zkříží vhodný protějšek, a tak vymyslí dokonalý plán: umíní si, že svede muže, kterému je královský majetek zcela lhostejný, muže, který ji okouzlil nesrovnatelně víc než všichni ostatní. 

Když ornitolog David přijede na svatbu své dávné kamarádky, čerstvé vévodkyně Samanthy Rousseauové, ve vznešeném prostředí si připadá jako slon v porcelánu – a jako by to nestačilo, projeví o něj zájem půvabná a duchaplná sestra Samanthina budoucího manžela, prince Alexe…

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2019
Žánr: Romance pro ženy
Ze série: Lilarie 2. 
Počet stran: 252
Vazba: pevná s přebalem

1 komentář:

  1. Trochu mi to připomnělo sérii Hraničářův učeň. Ne obsahem, to asi fakt vůbec, ale spíš tím, že čtenář při otevírání dalších dílů ví, co má čekat, a užije si to. :)

    OdpovědětVymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.