Recenze: DINOSVĚT

Zábavné aktivity z pravěku!

  


Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Grada
Chci zakoupit tento titul!


U nakladatelství Bambook - Grada vychází skvělé publikace pro děti. Nejedná se jen o klasické pohádky, ale také knihy pro zvídavé hlavičky! 

Publikace Dinosvět je plná zábavných aktivit, týkající se dinosauřů. Máte doma malého archeologa nebo milovníka těchto pravěkých ještěrů? Pak určitě bude nadšený, že se svými oblíbenými tvory bude moci luštit, kreslit, hledat rozdíly či skládat puzzle a věnovat se dalším aktivitám.




Co ke knize budou malí nadšenci potřebovat? No, rozhodně hromadu pestrých pastelek, se kterými budou řešit zajímavé úkoly, bavit se a zábavně se učit. Publikace obsahuje: 
  • Poznávání rozdílů
  • Labyrint
  • Kreslení
  • Obkreslování
  • Puzzle různých druhů
  • Spojovačky
  • Počítání
  • Pozorovací hry
  • Domino a další! 
 

Mimo zábavy čeká malé zvídavě luštitele také spousty naučných informací a zajímavostí. Na straně čtyřicet dva až čtyřicet tři se rozkládá skvělý bonus - Pravěká hra! Stačí jen herní figurky a kostka a směle se můžete pustit do hry. V samotném závěru od strany čtyřicet čtyři jsou publikované správné výsledky. Neví-li si dítko rady, může nakouknout nebo si naopak zkontrolovat, zda má úkol správně.

 

Kniha je plná krásných, barevných ilustrací, které se týkají hlavního tématu a tím jsou dinosauři. Kresby se nezaměřují jen na dinosaury, ale také prostředí, ve kterém se vyskytovali. O to autentičtěji titul vyznívá a snadno se v něm malému čtenáři zalíbí.

 

Kreativní publikace plná zábavy je pro všechny koumáky a luštitele. Není nic lepšího než děti tímto zdravým způsobem zabavit, nechat je dozvědět se informace o dinosaurech a užít si volný čas podle svého. Samozřejmě se do takového luštění můžete pustit s nimi! Takové publikace zbožňuju právě proto, že tak kvalitně trávíme s dětmi čas a skvěle se bavíme.

  


Anotace: 
Super knížka plná zábavných aktivit na téma oblíbených dinosaurů! Uvnitř najdeš parádní dinosauří spojovačky, bludiště, nejrůznější hry, hledání skrytých obrázků, dinosauří domino, puzzle i omalovánky. A po vyluštění skvělých hádanek a splnění všech úkolů na tebe jako BONUS čeká úžasná pravěká desková hra, kterou si můžeš zahrát doma s rodiči nebo o přestávce s kamarády.

Nakladatelství: Grada - Bambook
Rok vydání: 2019
Žánr: Pro děti, Pracovní sešity
Počet stran: 48
Vazba: brožovaná

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.