SOUTĚŽ KNIHY DOBROVSKÝ I. část

Sledujete novinky, které k vám putují prostřednictvím Knihy Dobrovský? Doufám, že ano, protože si o tři pecky můžete zasoutěžit! Knihy Dobrovský mi pro vás totiž darovaly balíček tří knižních novinek, které k vám prostřednictvím Světa Mezi Řádky přiletí! Stačí si o ně zasoutěžit a vyhrát! 



Nejprve si však představíme tituly, které by vám neměly chybět v knihovničce. 


Severské fantasy NORRA LATIN: ŠKOLA SNŮ se stalo mou srdeční záležitostí. Příběh je natolik promyšlený a spletitý, že vás vtáhne do světa umění, záhad i spiritualismu a dokáže vás doslova pohltit. Více v recenzi...

Anotace: 
Tamar sní o tom, že se stane herečkou. Clea na divadle a filmových natáčeních vyrostla. Jednoho deštivého srpnového dne obě začínají studovat prestižní divadelní program na škole Norra Latin ve Stockholmu. Chodí do stejné třídy, ale žijí zcela rozdílné životy. Tamar opustila svou rodinu i své přátele a odstěhovala se do nového města, kde zjišťuje, že na své škole nezapadá. Clea ve Stockholmu bydlela už od narození a v kolektivu zcela samozřejmě zaujme pozici na vrcholu sociální hierarchie. Starobylá budova ale skrývá mnohá tajemství. V době, kdy Norra Latin byla ještě školou
pouze pro chlapce, se v aule při inscenaci Snu noci svatojánské odehrála tragédie - jeden z učitelů zemřel a jeden z mladých herců beze stopy zmizel. Dnes se o nich vypráví městská legenda. Co je pravda a co fikce? Co se tu noc před skoro sedmdesáti lety stalo? A co číhá ve stínech gymnázia?

 


NAPROSTO POZORUHODNÁ VĚC je young adult sci-fi s pořádnou dávkou dramatu. Získá si především milovníky sociálních sítí, kteří touží po vzrušení, tajemné hádance a neotřelosti. John Green odvedl skvělou práci a naservíroval vám velmi osvěžující dobrodružství. 


Máte chuť na napínavé dobrodružství ve stylu Indiana Jonese v dívčím podání? Pak je tahle young adultka JANE DOE: KOLÉBKA VŠECH SVĚTŮ tím pravým čtením pro tebe. Nabízí kouzla, bludiště, mytické klíče a symboly se špetkou humoru. 




Knihy jsou tři a tak budou také tři výherci postupně vycházejících soutěží, ve kterých se vždy bude soutěžit pouze o jeden titul. Momentálně si můžete zasoutěžit o knihu NORRA LATIN: ŠKOLA SNŮ! 

  • Dej like tomuto příspěvku a sdílej jej do veřejných skupin! 
  • Buď fanouškem stránky Knihy Dobrovský a  Svět Mezi Řádky.
  • Do komentáře označ čtenáře, kterému by tyto knihy neměly chybět v knihovničce! 


Podmínky soutěže: 
  • Soutěž trvá od 11. 01. 2020 do 16. 01. 2020. 
  • Soutěž sponzorují Knihy Dobrovský, zasílá Svět Mezi Řádky. 
  • Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
  • Pokud se výherce do 72 hodin od vyhlášení výsledků o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu. 

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.