Recenze: BENTLEY (Melanie Moreland)

Zábavná oddechová romance! 




Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet


Chci zakoupit tento titul!



U nakladatelství Baronet startuje prvním dílem Bentley milostná trilogie Vested Interest! Bentley je opravdu skvostný předvoj romantického dobrodružství s poměrně běžným námětem, který se kanadské autorce podařilo čtivě  a dynamicky sepsat.




Vypravování se odehrává ze dvou úhlů pohledu ústředních postav, snadno se prolíná a lehce na sebe navazuje. Odpočinkový styl psaní je tím pravým pro takové oddechové romance, potěší a ke všemu se tak stává parádním relaxem. 

Winston Bentley Ridge III. je zaneprázdněný muž, který mimo své práce a dvou přátel prakticky nemá nic. Jistě, je bohatý, opravdu hodně bohatý, ale jinak? Pusto a prázdno a to nejen doma, ale i ve svém srdci. Je sešněrovaný všemi pravidly a podmínkami, které si dal sám nebo jej vyškolil život. Jediní jeho přátelé jsou jeho bodyguard Aiden, který je na první pohled pěkně odzbrojující se vší tou maskulaturou a tetováním. Rozhodně byste s ním nechtěli přijít do křížku. Druhým jeho přítelem je Maddox, který se stará o všechny finanční záležitosti a je pekelně chytrý a vyzrálý. 

Trio se seznámilo na vysoké škole, stmelilo je společné bydlení a tak se rozhodli pro založení firmy BAM, která začala skvěle prosperovat s Bentleym v čele. Od té doby jen samá práce a práce, dokud nepoznal Emmy...

Emmy je jeho pravý opak. Sice na sobě pracuje, studuje a vydělává si, ale nežije si v luxusu. Je velmi svobodomyslná a spontánní, takže ji seriózní a zádumčivý Bentley baví a především ji dokáže odzbrojit, když se konečně uvolní. Emmy je převážně sama, buď práce nebo studium, ale i přesto si najde čas na své nejlepší kamarádky Cami a Dee, které jsou také velmi rozdílné a zábavné a pro Emmy chtějí to nejlepší. 

Tito dva naprosté opaky se setkají vlastně náhodou. Zatímco Bentley má plnou hlavu svého projektu, který mu nevychází podle představ a navíc jej někdo sleduje, tak Emmy studuje. Všechny stoly v restauraci, kam Bentley vejde pro kávu, jsou plně obsazené, až na ten Emmyn. Ke všemu Bentley zakopne o její tašku a setkání je na světě. 

Dějová linie je jednoduchá, svižná, zábavná a vzrušující. Nečeká vás jen množství vtipných dialogů, kdy se tito hrdinové dobírají a svádí, ale také nahlížíte na jejich životy. Autorka se rozhodla pro pár klišé. Bohatý milionář a chudá dívka, kterou chce rozmazlovat penězi a ona se tomu brání. Oba jsou osamělí, jelikož jim zemřeli rodiče. Pokud vám takové klišé nevadí, pak si určitě počtete. A dočkáte se také lehce thrillerové zápletky, která se týká právě onoho sledování a projektu, jež má Bentley na svém žebříčku hodnot opravdu vysoko. 

Pohádková romantika se samozřejmě neobejde bez erotických scén, láskyplných intimních situací i dramatických šarvátek, které jsou tím pravým zpestřením. Ke všemu se tak blíže seznamujete i s Aidenem a Maddoxem, kteří podle všeho budou hrdiny svých vlastních příběhů a už nyní budete vědět, že se na ně vyplatí počkat! 

Bentley je romantická jednohubka s pohádkovým námětem pro všechny ženy, které chtějí zažít romantiku i drama. Trochu klišé vůbec neškodí, především v tomto žánru to máme opravdu rády, viďte? Užijte si čtení a věřím, že stejně jako já se budete těšit na romány s Aidenem a Maddoxem. 

Co na titul říká Chensie? Nepřekvapil mě pohádkový námět, ale líbil se mi. Zápletka mohla být sice o něco ožehavější, ale i tak bujely emoce a příběh se četl jedním dechem. Trochu bych si přála, aby šla autorka do hloubky, ale v tomto žánru to není běžné, takže jsem s tím počítala. Bentley mě bavil, ale ještě víc se těším na příběh Aidena a Maddoxe, na které mě autorka navnadila ještě víc! 

Anotace: 
Tři mladí muži se seznámí na univerzitě, kde také začne jejich celoživotní přátelství.

Minulost diktuje to, jací muži to jsou, současnost však formuje jejich budoucnost.

Co se stane, když se každý z těchto mužů setká s tou jedinou osobu, která je mu předurčena? Dokážou se svými city bojovat a odejít? Nebo jeden po druhém podlehnou a poznají sladkou bolest lásky?

Vůdce skupiny Bentley je upjatý, formální a chladný. Nesmlouvavý a dávno usedlý, jeho cesty se vždy ubírají stejným směrem. Až do dne, když narazí „na ni“. Na Emmy. Ta mu do života vnáší spontánnost a světlo. Svět, v němž žije, je od jeho světa naprosto odlišný, tu přitažlivost však nedokáže ovládnout. Stejně tak nedokáže vysvětlit, jak se díky ní cítí.

Šťastně.

Ochranářsky.

Milovaně.

Nakladatelství: Baronet 
Rok vydání: 2020
Žánr: Romány pro ženy
Ze série: Vested Interest 1. 
Počet stran: 280
Vazba: pevná s přebalem

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.