Recenze: S LÁSKOU TĚ NENÁVIDÍM (Jo Watson)

Letní humorná romance! 




Za recenzní výtisk děkuji Knihy Dobrovský

Chci zakoupit tento titul!



Americká spisovatelka Jo Watson není na literární scéně žádným nováčkem. U Naše nakladatelství - Knihy Dobrovský pod značkou Kontrast vyšel její třetí díl S láskou tě nenávidím a brzy bude následovat další. Co kniha nabízí? Rozhodně se máte nač těšit! 


Čtivé a zábavné vypravování se odehrává v ich-formě z úhlu pohledu ústřední hrdinky Sery, která je prostě svá. Příběh nepostrádá zábavu, akci, vzrušení a romantiku a ke všemu se řeší rodinné drama na obou stranách. Tohle letní čtení má šmrnc a spád, takže knihu přečtete jako nic a parádně si ji užijete. 

Na začátku poznáváte Seru tak, jak se obvykle nechová. Poprvé si vyhodila z kopýtka a skončila s cizím mužem v autě, užila si ryze vášnivý a vzrušující zážitek, na který jen tak nezapomene. Jenže morální kocovina dostane nový rozměr, když se dotyčný objeví u ní v práci a stane se jejím novým šéfem. Nehorázný průšvih je na světě a co teď? 

Sera je zábavná dívka, která se nevyhne trapasům. Nemá za sebou nejlepší minulost. Vrásky jí dělá její otec. Sama odešla od rodiny a nyní přebývá u homosexuálního páru, který vlastní restauraci a tak u nich občas vypomáhá. Peníze totiž potřebuje jako sůl, sami se dozvíte proč. Menším problémem může být, že Bruce a JJ jsou tím typem upovídaných a v případě JJ i lehce zženštilých gayů, což může někomu při čtení vadit. Já se skvěle bavila, protože jsou vtipní a jejich okázalost vůbec neuškodí. 

Sera není dokonalá, i přesto je velmi hezká, ale oproti tomu její nový šéf Ben White se takovým zdá být. Je to jen zdání nebo tenhle chlap je skutečně naprosto perfektní? 

Hrdinové jsou zábavní, upřímní a mají své klady i zápory a hlavně své slabé stránky. Pro Seru je to rodinné zázemí, ale v čem tkví zakopaný pes, co se týče Bena?


Dějová linie je jednoduchá a osvěžující díky svému humoru a četnému dobývání ze strany Bena, který se nevzdává. Je nenásilné a romantické a mnohé čtenářky si přijdou na své. Tohle není typický erotický román, takže vzrušení se sice přelévá ze stránky na stránku, ale hutnou erotiku nečekejte. Ale samozřejmě se dočkáte intimních scén a sexu, ale není to to hlavní, což mi přišlo vhod. 

Než se dostanete k dramatičtějšímu závěru, čekají na vás témata jako práce, povýšení, romantika, drag queen, atd. Některá samozřejmě prozradit nemůžu, zkazila bych vám překvapení. :) 

Takhle letní oddechovka je tím pravým čtením pro relax na lehátku na vodě nebo na zahradě, zkrátka kdekoliv. Číst se dá kdykoliv a kdekoliv a já věřím, že máte-li chuť na přirozený a nenásilný humorný romantický román, přijdete si na své! Mně osobně se kniha líbila ještě o stupeň víc, než Jeho banán (recenze). Jo Watson mě moc mile překvapila a knihu jsem určitě nečetla naposledy!


Sera neměla šťastné dětství. Její otec byl hazardní hráč, který prohrál veškerý jejich majetek. Matka trpí depresemi, je závislá na lécích a není schopná manžela opustit. Sera tak musela už od útlého věku živit nejen sebe, ale i svou matku a sestru, zatímco jí její otec kradl vše, co mu přišlo pod ruku.

Ale usmálo se na ni štěstí, když potkala JJ a Bruce, starší homosexuální pár, který ji zaměstnal ve své restauraci. Navíc jí dovolili, aby bezplatně bydlela v jejich bytě.

Nyní pendluje mezi restaurací a stáží v reklamní agentuře. Doufá, že tam získá trvalou pozici a konečně se osamostatní. Její sen se ale začne hroutit, když jednu bláznivou noc skončí v náručí neznámého muže, ze kterého se vyklube její nový šéf a soused. Jeho neodbytné flirtování a návrhy ohrožují její budoucnost a Sera neví, co si počít…

Nakladatelství: Kontrast
Rok vydání: 2020
Žánr: Romány pro ženy
Počet stran: 360
Vazba: pevná

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.