SOUTĚŽ o knižní novinku KNIHY DOBROVSKÝ!

Co takhle soutěž o knižní novinku, kterou do soutěže věnovaly Knihy Dobrovský? SNÍLCI americké spisovatelky Karen Thompson Walker vyšly u Naše nakladatelství pod značkou Fobos a já mám pro vás jeden výtisk neotřelého dobrodružství!

SOUTĚŽ UKONČENÁ
Všem vám moc děkuju za účast. Držela jsem vám všem pěsti, ale vyhrát může jen jeden. Gratuluji výherkyni Ji****@seznam.cz. Už jsem výherkyni kontaktovala a vy se můžete těšit na novou soutěž kterou si pro vás brzy chystám! Na našem projektu Čteme české autory jsou soutěže minimálně dvě do měsíce, takže si můžete krásně naplnit knihovničku českými tituly! :) 





Anotace: 
V izolovaném univerzitním městečku Jižní Kalifornie Santa Lora doklopýtá studentka prvního ročníku do svého pokoje, usne – a už se nevzbudí. Spí od rána do večera, a dokonce ani její spolubydlící Mei ji nemůže vzbudit. Nedokážou ji probudit ani zdravotníci, kteří ji odnášejí, ani zmatení lékaři v nemocnici. Poté usne další dívka a pak další. Na univerzitě se rozšíří panika, která nakonec ochromí celé město. Jak se zvyšuje počet nakažených, ruší se vyučování a v obchodech začínají docházet zásoby. Ve městě je nařízená karanténa.
Mei, outsider v hierarchii kolejního života, je spolu s excentrickým, idealistickým spolužákem vržena do víru událostí. Dva hostující profesoři se snaží chránit své novorozené dítě, zatímco kdysi poklidné ulice se noří do chaosu. Otec podlehne nemoci a nechává své dvě malé dcery, aby se o sebe postaraly samy. A v nemocnici, zatímco spí, klíčí ve studentce nový život, aniž by o tom věděla. Infikovaní vykazují neobvyklou úroveň mozkové aktivity, větší než kdy bylo zaznamenáno. Zdají se jim intenzivní sny – ale o čem?





Chcete si zasoutěžit? 

Postačí vyplnit tento formulář! 




Podmínky soutěže: 
  • Soutěž trvá od 05. 08. 2020 do 12. 08. 2020.
  • Soutěžní výtisk zasílá Svět Mezi Řádky, ale knihu do soutěže věnovaly Knihy Dobrovský. 
  • Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
  • Pokud se výherce do 72 hodin od vyhlášení výsledků o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu. 

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.