Recenze: IDOL (Kristen Calihan)

Milostné drama z rockového prostředí! 



Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet.

Chci zakoupit tento titul.



Na české scéně se objevil díky nakladatelství Baronet první díl rockové série VIP. Zamilovali jste si Stage Dive? Tak tu je nová série, která v zahraničí čítá již tři díly a čtvrtý se připravuje, a také tři novely. České čtenářky se s tvorbou americké spisovatelky setkávají poprvé, ale už teď je titul velmi dobře hodnocený a těšíme se na pokračování! 

Vypravování se odehrává v ich-formě ze dvou úhlů pohledu. Svůj příběh vám zprostředkovává Liberty Bellová, která je poměrně osamělá a po smrti rodičů se uzavřela a stáhla k místu, kde žila kdysi její babička. Z ulity ji vyláká až pochybný vagabund, který opilý narazil motorkou do jejího plotu. Libby nemá obavy o jeho zdraví, spíš je naštvaná a dokáže to dát najevo. Nejprve muže pořádně spláchne vodou a pak, když už není zbytí, se o něj tedy postará. Tím vandrákem není nikdo jiný než slavný a všemi milovaný Killian, frontman kapely Kill John. Tenhle chlapík má své vlastní problémy, ale rozhodl se na ně zapomenout a zatoužil se na chvíli ukrýt mimo společnost. Teprve až s Libby chytá druhý dech... 

Nejedná se o žádnou žhavou rockovou aférku, tedy jedná, to bych lhala, ale erotika není to hlavní. Autorka dá hrdinům dostatečný prostor na to, aby se poznali a něco spolu zažili, než do toho spadnou po hlavě a ocitnou se vstříc realitě. Tedy době, kdy Killian musí znovu získat své místo na slunci a Libby se znovu ukryje v ústranní... Oba k sobě táhne nejen jiskrná přitažlivost, ale také se okouzlují svými povahami. Nechybí ani humor či prostořekost. 

Když se z poklidného venkova ocitá Killian zpátky v ruchu velkoměsta a je v hledáčku všech novinářů, spoustu věcí se pro něj mění. Když se konečně vyřešilo, co ho tížilo, začínají mu starosti zcela nové a tenkrát se mu stýská po někom, koho kdysi neznal a kdo mu změnil život. 

Killian je chlapík do nepohody. Sice rocková star, ale snaží se stát nohama na zemi. Je s ním legrace a občas se dokáže utrhnout ze řetězu. Liberty je jeho pravý opak. Není moc veselá, ale za to je pořádně od rány. Sice má tvrdou slupku, ale je tvrdošíjná také uvnitř? Co ji trápí? 

Je šikovné, že na této knize si smlsne i náročnější čtenář, protože se autorka nesnaží sepsat prostoduchou erotickou romanci, ale naopak vážně dává možnost, aby se hrdinové poznali a zamilovali se. Také nahlíží na několik závažných témat a živě ukazuje svět showbussinesu, který má své kladné i záporné stránky. Před vámi se postupně rozehraje rockové drama plné žhavých intimních scén. 

Předpokládám, že další díly budou navazovat na členy kapely, jako to bylo ve Stage Dive, takže autorka dává šanci poznat také Jaxe, o kterém uslyšíte asi nejvíce, bubeníka Whipa a basáka Rye. Máme se tedy nač těšit! 

Začátek byl humorný a poměrně jednoduchý. Autorka dala prostor, aby se postavy poznaly a abyste si je mohli oblíbit i vy. Další části už jsou ještě více vzrušující a tentokráte i dramatické, odehrávají se v rockovém prostředí a to nejpeprnější nás čeká v závěrečné třetině! Jak to všechno nakonec dopadne? Nebudu prozrazovat, ale přeju příjemné počtení! 

Idol je pro všechny čtenářky, které touží po rockovém milostném dramatu se spoustou vzrušení, tužeb a humoru. Užijte si čtení! :)

Co na knihu říká Chensie? Bylo to hezké čtení, nezklamalo, ale ani to se mnou nezamávalo. Snad jen ten začátek, ten mě hodně pobavil. Moc jsem si neoblíbila Libby, nemám v lásce takové hrdinky od rány, ale chápu její důvody. Víc se však přikláním k tomu, že Stage Dive mě okouzlilo s ohledem na námět víc, takže jim zůstanu prozatím věrná. :)) 


Anotace

Libby

Killian se jednoho dne objevil opilý a rozvalený na mém trávníku. Byl domýšlivý a sexy, s obličejem, který by mu záviděl sám bůh, a nechtělo se mu odejít. A postupně se mi ten okouzlující a hříšný muž dostal pod kůži. Začala jsem chtít víc.

Mohl by být můj, kdybych měla odvahu zabrat si ho pro sebe. Každá žena na světě si však myslí, že patří jen jí. Jak si svého idola udržíte, když vám ho chtějí všichni vzít?


Killian

Jako frontman nejslavnější rockové kapely na světě jsem prožíval svůj sen. A všechno se to po jediném osudovém rozhodnutí rozpadlo na kusy.

Potom jsem poznal Liberty. Ta nabručená samotářka je docela roztomilá. Ne, škrtněte to. Kdykoli se jí dotknu, celá se rozpálí. Chci ji víc než stát na pódiu před stadionem plným fanoušků, kteří skandují mé jméno.

Svět chce, abych se vrátil a koncertoval. Já ji však nechci opustit. Musím vymyslet, jak tu poustevnici dostat z její skrýše a udržet si ji. Protože s Libby se všechno změnilo. Úplně všechno.


Nakladatelství: Baronet

Rok vydání: 2021

Žánr: Erotika, Romány pro ženy, Lovestory

Ze série: VIP 1. 

Počet stran: 360

Vazba: pevná s přebalem


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.