Recenze: HŘÍŠNÁ NOC (Elle Kennedy)

První díl erotické oddechové trilogie o drsňácích!



Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet


Populární kanadská spisovatelka má na svém kontě pěknou řádku knih! Od našich oblíbených sérií Off-Campus, Briar U, WAGs či můj top Him nám přináší i novou trilogii After Hours, která začíná dílem Hříšná noc! Dále se můžeme těšit na Skandální  noc a Bouřlivou noc. Doporučuju sledovat předprodej na Baronetu, jelikož se to velmi vyplatí. 

Autorčin plán je jednoduchý. Napsat jednoduché, svižné erotické knížky o třech  bad boyích, společnících nočního klubu, kterými jsou bývalí zápasníci Gage Holt, Reed Miller a AJ Walsh. Vše začíná párem Skyler Thompsonové a Gage Holta. Nápad není nějak originální nebo výrazný, ale má co nabídnout. 

Tito dva se setkávají poměrně prostě v klubu, kde se na sebe dlouze dívají a pak si venku užijí vášnivý polibek, ačkoliv Sky přišla s někým jiným a Gage opravdu neměl v úmyslu tuhle krásku sbalit. Jenže stalo se a tenhle na první pohled vzrušující a neotesaný chlapík zapůsobil tak silně, že si o něm Sky zjistila informace a šla jej navštívit, což vede k velmi vzrušujícím okamžikům. 

After Hours zřejmě bude spíše pro milovnice prvoplánových erotických knížek, které chtějí opravdu příjemnou a čtivou oddechovku s pořádnou dávkou vzrušení a dramatu. Sice jsme od Kennedy zvyklé na promyšlenější a delší příběhy, ale i Hříšná noc má své kvality. Řeší se závažnější témata, kdy se snaží Gage a jeho společníci přijít na to, kdo jim dělá neplechu v klubu. Sky se sice tváří, že chce jen sex, ale co když je zakopaný pes někde jinde? Navíc i ona má problémy v rodině a neuškodí sblížení s někým, s kým by si měla být bližší. 

Užijete si vzrušení ze zápasů, ale také dostatečné množství erotických, pěkně hot scén, které opravdu spadají do erotického žánru, takže jsou sice v romantickém módu, ale jdou až na dřeň. Autorka se nevyhýbá ani vhodným vulgaritám. Spisovatelce se povedly zajímavé, leč trochu černobílé a prostší charaktery, což na tak malém prostoru nikoho zřejmě nepřekvapí. 

Publikace rozhodně pro čtenářky 18+, které chtějí erotické a vzrušující oddechové čtení s neodolatelnými muži, řídící se svými pudy. 

Co na titul říká Chensie? Není to zrovna kvalita, na kterou jsme od Elle Kennedy zvyklé, ale bylo to příjemné a rychlé čtení, které lze přečíst takřka za jeden den. Kniha má totiž pouhých 159 stran, přičemž příběh je opravdu prvoplánový. Zachraňují ho sympatické postavy a dramatický prvek, ale je možné, že ne každý bude po Off-Campus nadšení tímto malým erotickým dobrodružstvím, které mu může připadat spíše průměrné. Jako oddechovka bylo fajn, ráda si přečtu i zbývající díly, pokud to bude možné, jelikož autorka opravdu psát a tvořit příběhy umí. 


Anotace: 

Občas trochu zlobit není špatný nápad…

Pokud jde o sex, hodná holka Skyler Thompsonová je vždy opatrná a vybírá si něco stálého a klidného namísto divokého a vzrušujícího. Neprovozuje sex na jednu noc, ale stačí jí jeden pohled na hříšně přitažlivého Gage Holta a je ochotná to přehodnotit. Jen kvůli němu má chuť poprvé v životě zlobit a je připravena vzít si, co chce.

Bývalého zápasníka Gage Holta doprovází nebezpečí na každém kroku. Navzdory tomu, že je úspěšným spolumajitelem exkluzivního nočního klubu v Bostonu, Gage nemůže riskovat, že se zaplete se ženou, a především ne s někým tak milým jako Skyler. Stejně se ale nedokáže ubránit tomu, aby neokusil – a je to tak skvělé, že ji musí vidět znovu.

Gage je sice do Skyler blázen, ale také ví, že spolu nemají žádnou budoucnost – ne, když na ně z temných zákoutí zápasnické klece číhá jeho minulost. Skyler je však houževnatější, než vypadá, a je připravena za svého muže bojovat.


Nakladatelství: Baronet

Rok vydání: 2022

Žánr: Erotické romány

Ze série: After Hours 1. 

Počet stran: 159

Vazba: pevná s přebalem


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.