Recenze: SKANDÁLNÍ NOC (Elle Kennedy)

Hot příběh Reeda a Darcy! 




Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet

Populární kanadská spisovatelka, která má na svém kontě pořádnou řádku knih a sérií, se rozhodla sepsat trilogii After Hours. První díl s názvem Hříšná noc (recenze) nám dokázal, že autorka psát umí, a momentálně se rozhodla pro zkrácenou verzi erotické romance. Vypadá to, že hot novely jako oddechovky mají, co do sebe a hledáte-li něco, co vás zaujme a přesto nezaměstná příliš dlouho, můžete po nich sáhnout. Ale nepředbíhejme! 

V románu Hříšná noc se nám představil pár Gage a Skyler, které spáruje žhavá touha a později zjišťují, že se k sobě vážně hodí. Spojí je pořádné drama, ale i romantické okamžiky. Při čtení máte možnost poznat také Gageovi kamarády a spoluvlastníky nočního klubu, AJ a Reeda... 

Tento příběh patří Reedovi Millerovi a Darcy, která pět měsíců chodila s jeho nejlepším kamarádem AJ. Jenže tito dva se rozešli, o čemž se Reed dozvídá až ve chvíli, kdy od Darcy odežene cizího muže. Darcy je naštvaná, jelikož toužila zažít něco vášnivého, a Reed velmi překvapený. Předpokládal, že románek AJ a Darcy bude vážný, vůbec ho nenapadlo, že se ti dva k sobě nehodí... Ale ani to mu nedává právo, aby po té sexy vzrušující dívce, do které se během pěti měsíců tak silně zamiloval, mohl zatoužit a hlavně... aby využil rozchodu a zkusil ji okouzlit. 

Jenže tihle dva jsou pro sebe jako stvoření a pekelně je to k sobě táhne! Mezi nimi je hříšné vášně, že si to Darcy neuměla nikdy ani představit. Přesně po něčem takovém zatoužila a navíc se jí Reed líbí. Čím víc ho poznává, tím víc jí na něm začíná záležet. 

Všechno by mohlo dopadnout dobře, kdyby nebylo nedorozumění, jež od sebe tyhle dva odežene. Ale všechno končí happyendem, to se nemusíte bát. Podstatná je cesta k cíli, která je i tentokrát pořádně žhavá, ač více prvoplánová. Vše zpestřují výčitky a obavy s ohledem na AJ a také děj zpestřuje pátrání po dealerovi, kterého se jim nepodařilo v prvním díle polapit. 

Elle Kennedy obvykle dává důraz na složitější a propracovanější koncepty, ale v této urychlené verzi se jí rovněž daří ukázat své přednosti. Především zasáhne šikovně vytvořenou atmosférou, zajímavými, leč trochu prostšími charaktery, a životním příběhem, který v sobě schovává méně či více závažná témata. Navíc Reed je vážně neodolatelný mužský, bývalý bojovník, který se nevzdává.... 

Knihu bych doporučila všem, kteří touží po romantické jednohubce s pořádnou dávkou vášně a vzrušení! Určitě doporučuji přečíst si první díl Hříšná noc, jelikož na sebe tituly volně navazují. Jelikož se jedná o opravdu krátké romány, určitě vás nezahltí, ani kdybyste je obě přečetly za dva dny. 

Co na titul říká Chensie? Skandální noc se mi líbila o něco víc, než předešlý příběh. Nejspíš za to mohl Reed, nebo možná zábavná trýzeň, kterou se od sebe ti dva snažili držet dál s ohledem na AJ. Navíc byla publikace velmi čtivá, takže netrvalo dlouho si ji užít. Osobně dávám přednost propracovanějším kouskům této autorky, ale ve výsledku to není špatné čtení. Jen více odlehčené než jsme u Elle Kennedy zvyklí. 


Anotace: 

Ještě nikdy se necítila se špatným mužem tak báječně…

Bývalý zápasník Reed Miller celé měsíce tajně touží po dívce svého nejlepšího přítele, ale odmítá ohrozit přátelství kvůli ženě – především ne kvůli takové, která ho nemá zrovna dvakrát v lásce. Teď když je Darcy znovu volná, je o to víc třeba držet se od ní dál. Jenže mezi nimi panuje silná přitažlivost, kterou je obtížné ignorovat, a jakmile dostal jednou šanci ochutnat… kdo ví, co bude dál.

Darcy Grantovou už nebaví chovat se slušně a počestně. Hledá vášeň a není pochyb, že Reed je muž, který jí přesně tohle poskytne. Ačkoliv nemá zájem s takovým typem muže chodit, a už vůbec ne, když je to nejlepší kamarád jejího ex, nemůže si pomoct, aby nepodlehla Reedovým zkušeným dotykům. Teď jde jenom o to stanovit základní pravidla – a doufat, že se jich ten drsňák, co pravidla rád porušuje, bude držet. Pokud ovšem pustí Reeda do svojí postele, má vůbec šanci nepustit si ho i do srdce?


Nakladatelství: Baronet

Rok vydání: 2022

Žánr: Romance

Ze série: After Hours 2. 

Počet stran: 224

Vazba: pevná s přebalem

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.