Young Adult upíří fantasy 2. a 3. díl

Sci-fi a fantasy nakladatelství Brokilon mi udělalo ohromnou radost, protože nám zaslalo pokračování série Upíři z Morganville! Děkuji! 

První díl této série s názvem Prokletý dům nemá zrovna nejlepší hodnocení, recenze jsou povětšinou děsivé a komentáře se přebíjejí v kladných a záporných názorech, takže jsem do čtení vstupovala po špičkách a obávala se začíst. Ale všechny mé obavy byly naprosto zbytečné, protože si mě tato kniha získala natolik, že ač jde o žánr YA, nic mi nechybělo. 

Proto jsem byla nadšená, když dorazil druhý a třetí díl, do kterého bych se nejraději pustila hned, ale potřebovala jsem trochu odstup, abych se do knih nezblbla natolik, že bych byla neschopná napsat recenzi. :o))

Obálky opět vypadají úžasně, nemohu se vynadívat. Prostě krásně si s tím autor české obálky, Lukáš Tuma, vyhrál. Podle mého na české verze originál nemá. 


 


A teď už šup na to, copak na mě tento měsíc čeká! :o) 


Ples mrtvých dívek - Rachel Caine



Anotace: 
Před Claire leží několik výzev. Musí obstát ve škole, která upřednostňuje krásu před chytrostí, a potýkat se s vraždícími spolužačkami na koleji. Navíc zjistila, že univerzitnímu městu Morganville vládnou živí mrtví. Na druhou stranu má nového přítele, jehož otec je lovec upírů. Když však místní studentské bratrstvo uspořádá Ples mrtvých dívek, rozpoutá se peklo na zemi. 

Nakladatelství: Brokilon
Rok vydání: 2013
Vydání originálu. 2007
Žánr: Romány pro ženy, Sci-fi a fantasy
Ze série: Upíři z Morganville (2)
Orig. Název: The Dead Girl´s Dance
Počet stran: 247

Půlnoční ulička - Rachel Caine



Anotace: 
Město, kde Claire Danversová studuje na univerzitě, sice ovládají upíři, ale příměří mezi živými a mrtvými poskytuje relativní bezpečí. Na chvíli. V okolí se objevují mrtvá lidská těla, pronásleduje ji psychopat a starověká pijavice jí nabídla soukromé vyučování. Claire brzy zjistí proč. A pojem večerní škola získá zcela nový význam

Nakladatelství: Brokilon
Rok vydání: 2013
Vydání originálu: 2011
Žánr: Romány, Sci-fi a fantasy
Ze série: Upíři z Morganville (3)
Orig. Název: Midnight Alley
Počet stran: 256

Už jste četli?
Máte rádi upířiny? 

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.