Soutěž s Metaforou - vyhodnocení.

Nakladatelství Metafora nám do soutěže věnovalo výtisk thrilleru Ví o tobě. Horká novinka je neobvyklá hlavně tím, že je spojená s romantikou a psychologií. Neotřelý čtenářský zážitek, který si spousta z vás vychutnají. V této soutěži však mohl vyhrát pouze jeden z vás! 


Ví o tobě je složitější a zmatenější víc, než jsem očekávala. Ne, že bych byla ochromená unikátním dílem, ale svým způsobem se mi vrylo pod kůži, ačkoliv bych očekávala něco jiného než thriller s prvky románu pro ženy, který hovoří o lásce silnější a temnější, než si kdo dokáže představit... Více v recenzi.


Soutěžní týden utekl jako voda. Knihu chtělo vyhrát spousta čtenářů. Pokud v seznamu účastníku neuvidíte své jméno, je nám líto, ale zřejmě jste nedodrželi podmínky. V případě, že jste sdíleli na svůj profil a příspěvek nebyl ke shlédnutí veřejností, neměli jsme možnost, jak si plnění podmínek ověřit. 



Seznam účastníků: 
  1. Kája Zabar 
  2. Sea Book 
  3. Lucie Zakopalová 
  4. Blanka Ondráčková  
  5. Verunka Veju Berenová 
  6. Karel Jedloch 
  7. Šarina Zubařka 
  8. Petra Pařez 
  9. Jeník Krupička 
  10. Hana Kroupová 
  11. Verunice Palice 
  12. Dája Sedlmaierová
  13. Marie Machů 
  14. Marry Mutalová 
  15. Rudus Furikova 
  16. Kateřina Vrbová 
  17. Kristýna Nedomlelová 
  18. Deni Mišinová 
  19. Martina Elfik Jelinkova
  20. Miroslava Škampová 
  21. Mrs Jungová 
  22. Zdeňka Vokolková 
  23. Petra Kočerová 
  24. Lenka Skácelová 
  25. Anna Mayerová 
  26. Šárka Fofoňková 

Gratulujeme výherkyni! 

- Šárina Zubařka


Losování proběhlo pomocí online generátoru náhodných čísel. 
Prosím, napiš nám svou adresu do zpráv Fb Svět mezi řádky nebo na e-mail SvetMeziRadky@seznam.cz, abychom ji mohli předat nakladatelství Metafora, které ti thriller zašle. V případě, že se nám výherce do 72 hodin neozve, budeme losovat znovu. 

Jestli se ti nepodařilo vyhrát Ví o tobě, můžeš si tento thriller zakoupit již od 194,-. Nejlevnější ceny najdeš na Srovnáme.cz 


Nezoufej, ve Světě mezi řádky právě teď probíhá soutěž o tři výtisky young adult detektivky Tuhej tulipán, které nám do soutěže věnovalo nakladatelství Portál


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.