Soutež: Patrick Ness? Včera, zítra, dnes!


Stala se mi taková krásná věc. Moje nadšení a obdiv k Patricku Nessovi je všem, kdo mě znají, určitě známé. Tento autor je opravdu má krevní skupina a já to neskrývám, ba ho chválím, kde můžu, protože si to rozhodně zaslouží! :o) 

A toho se chytila velmi milá osoba, která se rozhodla udělat mi obrovskou radost a zaslat mi jen tak z dobroty srdce podepsaný výtisk mé srdcovky My ostatní tu prostě žijem od Patricka Nesse! Wow! 

Takže už i já vlastním knihu s podpisem a jsem z toho pořád na větvi. Rozrušená a šťastná. Je vážně krásným překvapením, že si mě knižní dárce vyhlédl a obdaroval mě. Moc za to děkuji. Vážím si toho! 

A jelikož udělal radost mně, ráda bych tohle štěstí a naději na lepší časy poslala dál i já. 

Proto přinášíme soutěž o knihu My ostatní tu prostě žijem. 

Která je zároveň poděkováním za to, že je nás na Fb Svět mezi řádky už 500!




Patrick Ness má v České republice již vydáno šest románů, z nichž jsem prozatím četla polovinu. Tři hlubokomyslná díla (vydalo nakladatelství Slovart), která se stala mými srdcovkami. 



Volání netvora: Příběh života

V jednoduchosti je krása a síla, stačí jen umět ovládat slova a kouzlit s nimi tak, aby každá postava ožila a dala vám část ze sebe. Patrick Ness je úžasný autor a pokud jste si neoblíbili jeho knihy, tak tuhle budete určitě zbožňovat. Její pointa není natolik skrytá ve spletitém příběhu, takže si na své přijdou i ti, kteří chtějí méně náročnou četbu a přesto hodnotnou.



Něco víc 

Nic neprozrazující lákavá anotace této knihy osloví nejednoho čtenáře, ale bude na tom stejně i příběh? Patrik Ness je autor, který píše opravdu neobyčejná díla, která ovšem nemusí padnout do noty každému. Někteří budou jeho knižní světy zbožňovat a opěvovat, jiní nepochopí, co na nich druzí vidí... 

My ostatní tu prostě žijem

Tápala jsem až do sté stránky, protože jsem neměla ani tušení, jak ke knize přistupovat. Co od ní očekávat. Čeho se vlastně bude týkat, protože anotace je tajemná. Až po úplném dočtení a zaklapnutí knihy mi došlo, že nejvíc o ní vypovídá samotný název, který by mě nasměroval tím správným směrem, kdybych se nad ním víc zamyslela. Takže jsem se začátkem knihy spíše probojovávala a cítila se nešťastná a zoufalá, ale pak... jsem získala pocit, že jsem v tom správném knižním světě, který mi dá to, co potřebuju, i když to tak z počátku nevypadalo. Naprosto úchvatná a originální fantasy, která prostě je naprosto fenomenální v tom, jakým způsobem je zamýšlená.

A musela jsem si dokoupit (opravdu musela, bez Nesse by to nešlo) i trilogii Chaos od tohoto autora (vydalo nakladatelství Jota). Tu jsem prozatím nečetla, ale chystám se na ni. Věřím, že budu zas příjemně překvapená. 



S O U T Ě Ž 


Chcete-li mít doma román My ostatní tu prostě žijem, vyplňte následující formulář s tajenkou, se kterou si vyhrála Wish.




>> FORMULÁŘ <<




Podmínky: 
  • Správně vyplněná tajenka i jednotlivé otázky. 
  • Soutěž je pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR.
  • Soutěž je pouze pro pravidelné čtenáře knižního webu Svět mezi řádky. (Mezi pravidelné čtenáře se můžete přidat vlevo na panelu, ale nedělejte to, pokud s námi náš svět skutečně sdílet nechcete.) A pro ty, kteří jsou přihlášení na Fb stránce Světa mezi řádky. (Neuniknou vám tak další soutěže, které pro vás během roku plánujeme! A nezapomeňte na tu největší - roční soutěž o knihu dle svého výběru: Knižní výzva 2017!)
  • Soutěž trvá od 07. 07. 17 do 14. 07. 17 (23:59 hod.)
  • Losování proběhne pomocí online generátoru náhodných čísel.


Držím vám všem palce, i když bohužel knihu mám jen jednu. Věřím, že někomu udělám radost, tak jako ji knižní dárce udělal mně. Pokud chcete někomu poděkovat za soutěž, můžete osobě, která chce zůstat v anonymitě, ale zasloužila se o to, že pro vás teď máme takové milé překvapení. :o) Touto soutěží letos určitě nekončíme. Blíží se narozeniny Světa mezi řádky a ty budou opět velkolepé!


Všem děkujeme za účast! :o)

A velké díky patří především Tobě... <3



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.