Recenze: MOTIVAČNÍ DIÁŘ 2019 A CUP OF STYLE

S novým motivačním diářem do nového roku!


Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Slovart - #Booklab
Slovart na FB

Chci zakoupit publikaci Motivační diář 2019


Předminulý rok jsem vám představovala Motivační diář 2018, ale tento rok se pomalu blíží do finiše. Za pár měsíců tu budou Vánoce a po nich nás zákonitě přivítá Silvestr a Nový rok. Nicole a Lucie na vás samozřejmě myslely a tak pro rok 2019 vytvořily zbrusu nový deník. 



Tentokrát je vše laděno do velmi přívětivých pastelových barev, které jen podtrhují kouzlo podzimu. Ilustrace jsou jednoduché a krásné. Není potřeba stránky krášlit zbytečnými složitostmi, jen by upozadily daná témata, která pro vás autorky vymyslely. Rok 2019 je v deníku harmonizovaný do růžové barvy. Nikoliv křiklavé, ale jemné, která působí vlídným dojmem. Báječné je, že některé listy obsahují volné prostory pro vaše vlastní kreativní kresby!



Témata se od předchozího deníku trochu liší, i když v něčem jsou stejná. Podněcují vás k tomu, abyste byli sami sebou a stáli si za svým. Neobávali se v dobré věci riskovat a žili naplno. 

  • Věř a neboj se svých ambicí je prakticky úvodem, ve kterém se vás Nicole a Lucie snaží namotivovat k tomu nejlepšímu roku, jaký jste kdy prožili. Nesnadný úkol, podaří se jim splnit svou vizi?
  • Posouvej své hranice se týká měsíce února, kdy autorky poukazují na to, že se mladí lidé nudí a chybí jim podměty do života, což je mnohdy pravda. A tak společně s děvčaty můžete přijít v únoru na nové způsoby, jak si rozšířit obzory.
  • Pohyb ti dodá energii je pasáž, která se věnuje zdravému pohybu. Sportovat v březnu už není takový problém, pokud vám nevadí chladnější počasí například při běhu. 
  • A co tvůj šatník? Podle diáře je duben nejvhodnějším měsícem pro obnovu šatstva. Nicole a Lucie vám určitě dají skvělé rady, nač se při nakupování soustředit. 


Takhle to pokračuje i nadále. U každého měsíce je stránka či dvojlist, který se věnuje danému originálnímu námětu a podporuje vás, abyste během roku neusnuli na vavřínech, ale skutečně jej prožili. 



Každý měsíc obsahuje:
  • Měsíční plánovač
  • Motivaci
  • Kreativní část
  • Dny rozdělené podle listů, kde můžete psát různé poznámky.
  • A pro jistotu na konec větší část poznámek. 


Na konci diáře máte možnost zhodnotit celý dosavadní rok a určitě vás potěší možnost poznámkových listů, které můžete využít dle svého.



Nicole a Lucii se opět podařilo zpracovat celý diář tak, aby byl praktický, šikovný, kreativní i motivační. Zda vám bude postupem času něco chybět zřejmě poznáte časem při používání, ale proto deník obsahuje také spousty volných pracovních listů, na které můžete napsat cokoliv, co vám dosud chybělo. 



Odlišnosti deníků z roku 2018 a 2019 nejsou nijak markantní. Autorky se zřejmě shodly na tom, že obsáhly v diářích vše podstatné, čemuž nejspíš dáte za pravdu. Já osobně dávám přednost vzhledu tohoto deníku, který mi naprosto padl do oka. Malebný na první pohled. Zajímavostí je, že stejně jako za rok 2018 i letos jsou dvě verze - jedna tmavá a druhá světlá. Já vám představuji tmavou verzi. 



Byli jste spokojení s předchozími diáři tohoto dua? Pak určitě neváhejte sáhnout i po této novince. Zkoušíte, jestli vám publikace přijde vhod? Možná vás navnadila má recenze a pokud ano, věřím, že Motivační diář 2019 plně využijete.



Mimochodem... K Motivačnímu diáři mi přišla i stejně laděná plátěná taška, kterých mám doma od #Booklab - Slovart několik a jsou neskutečně praktické a krásné. Jelikož se mi styl deníku moc líbí, tak i taška bude nejspíš top mezi všemi booklabkami. Já osobně je sbírám jako sběratelské kousky, ale to mi nebrání je používat nejen na knihy. Jsou vážně šikovné a hlavně kvalitní. Mohu doporučit.




Anotace: 
Očekávaný Motivační diář 2019 blogerek Lucie a Nicole z A Cup of Style je konečně tu! S pomocí stylového diáře si nejen přehledně naplánuješ všechny své úkoly, povinnosti a schůzky, zapíšeš si poznámky, ale také od holek dostaneš vyzkoušená praktická doporučení, jak si  lépe organizovat čas, jak umět ušetřit nebo jak být sebevědomější. Promyšlený a krásný diář potěší pokaždé, když ho vezmeš do ruky, ale především ti dodá motivaci k pozitivním změnám!

Nakladatelství: Slovart
Rok vydání: 2019
Žánr: diáře
Edice: young adult
Počet stran: 224
Vazba: pevná s gumičkou

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.