Recenzní výtisk - Září

Užili jste si prázdniny? Já rozhodně, i když už nejsem ve škole. Fakt, že léto je za  námi a začínáme mrznout, mi pomáhá překlenou zářiová četba. Copak si mě v září získalo? Knižní tipy!

Navíc jsem začala číst spíš na vlastní pěst. Recenzní výtisky jsem omezila, abych spořádala knižní hromadu, na kterou jsem se fakt těšila a že se mi v chroupání knižních světů daří víc než dost nemusím sdělovat. Nejspíš slyšíte mé výkřiky radosti či zoufalství na FB Svět Mezi Řádky, kde se občas svěřím s tím, jak moc či málo se mi nějaké dílo líbí. :o)

Fakt je, že jsem pěkně pozadu se shrnutími... Asi bych s tím měla něco udělat. A dokonce i s články, které jsou napěchované tím, co jsem si koupila. Objevila jsem teď šikovný bazárek Trhknihy, kde se mi podařilo sehnat starší poklady, po kterých jsem prahla, tak snad se k tomu brzy dostanu a pochlubím se knižními přírůstky. Knihovnička sice sténá a praská ve švech, ale některá díla už se prostě jen tak sehnat nedají a když se naskytne příležitost, skočím po ní. Taky to tak děláte? :o))




Vítr ve dveřích - Madeleine L´Engle

Slovart, Booklab

Recenzní výtisk dorazil 06. 09. 2018
Spisovatelka, která patří mezi zakladatele young adult sci-fi, má skvělou fantazii a umí ji použít. Ačkoliv dílo nebylo pro mě, opět mě velmi příjemně překvapilo a dokonce jsem se i trochu bála. Čest všem srabíkům. Informace o druhém dílu série Struny času v recenzi.


Prohnilé království - Erin Watt


Recenzní výtisk dorazil 07. 09. 2018
Wow, velké finále všemi milované série Royalovi pořádně zamíchá kartami! To budete koukat! Více v recenzi.

Setkání s cizincem - Lisa Kleypas


Recenzní výtisk dorazil 07. 09. 2018
Celá historická série Ravenels je naprosto famózní! Lisa Kleypas je naprosto úžasná spisovatelka. Setkání s cizincem je opravdu terno, nesmíte si ji nechat ujít! Proč? Odpověď nalezneš v recenzi.



Láska je jen pro blázny. Jako jsem já. - Sabine Schoder


Recenzní e-výtisk dorazil 11. 09. 2018
Neočekávaně jsem se do této úžasné oddechovky doslova zamilovala. Jay a Viki jsou skvělý hrdinové a všechna ta jiskrnost, vášeň i tajemno se mi vrylo až pod kůži. Proč román všemi deseti doporučuju?


Zářivá světla velkoměsta - Jay McInerney


Recenzní výtisk dorazil 26. 09. 2018
Generační výpověď byla působivá. Na mě možná až příliš surová a realistická, ale styl psaní se mi neskutečně líbit. Pokud máte taková díla rádi, nejspíš si vás získá. Více v recenzi!


Podpora českých autorů


Město draků - Petra Machová


Recenzní e-výtisk dorazil 11. 09. 2018
Očekávání byla vysoká a kniha je bohužel nesplnila. Young adultka má své klady, ale také má poměrně dost záporů. Škoda. Více v recenzi.

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.