Recenze: DEFY - NEBEZPEČNÁ LÁSKA (L. J. Shen)

Žhavý předvoj erotické série! 


Za recenzní e-výtisk děkuji eshopu
Palmknihy
Chci zakoupit tento titul


U nakladatelství Baronet se chystá série Hříšníci na pomezí erotického románu a new adult, která je žhavá jako láva a má sílu vás spálit na popel. Alespoň to lze usuzovat z předvoje, tedy novely, která vyšla u nakladatelství pouze v e-knize a je snadno k zakoupení právě na Palmknihách


Styl psaní v ich-formě je příjemně vyzývavý a opravdu z něj čiší nejen lehce vulgární intimnost, ale také intenzita a chtíč. Přesně takhle si představujete erotické čtivo, když si chcete pořádně užít. 

Melody Greenová. Jejím snem bylo stát se profesionální baletkou a tak nastoupila na Julliard. Tři týdny po nástupu na vysokou školu se jí však stala nehoda, která pohřbila její celoživotní kariérní plány. Co teď? A tak se stala učitelkou a tohle zaměstnání nenávidí... 

Tady máte všechno, co potřebujete vědět o Todos Santos: Je to nejbohatší město v Kalifornii, a jako přímý důsledek také domov těch nejrozmazlenějších teenagerů na světě. Moji studenti věděli, že jim nemůžu nic udělat. Jejich rodiče měli takovou moc, že mě klidně mohli nechat zbavit občanství a poslat na planetu, kde není kyslík. Takže si tyhle děti během hodin dělaly, co chtěly, a nikoho to nepřekvapovalo. (13% z knihy)

Všechno začne na parkovišti, kde omylem i vinou svých řidičských schopností nabourá auto svého studenta, syna ředitelky školy. Průšvih obřích rozměrů je na světě, protože jeho rodina je vlivná a jeho autora pěkně drahé. Ale Jaime se zachová naprosto gentlemansky a svede nehodu sám na sebe. Hrdiny spojí společné tajemství a pak už se jen můžete těšit na žhavý vývoj událostí, který vás smete jako hurikán... 

Jaime vypadal jako dítě Ryana Goslinga a Channinga Tatuma, a to mě takhle hloupá přirovnání obvykle nenapadají. (9% z knihy)

Krásný a svůdný Jaime Followhill, sexuální bůh. Tak se o něm hovoří v knize a tento kluk je prostě miláčkem žen a dívek. Není divu, že mu podlehla učitelka, protože vám se kolena také podlomí a to se chlapec nemusí ani moc snažit. Zkrátka a dobře ho autorka vykreslila v těch nejlepších barvách, což je sice klišé, ale jak řáda říkám, k čertu s tím. Občas prostě potřebujete prince na bílém koni, který vás na chvíli unese z reality. A tím Jaime rozhodně je!

Bezvadné je, že se v této novele, která předchází svěží a vášnivé sérii, seznámíte s hrdiny, kteří vás později budou přivádět k šílenství. Jsou podaní tak, jak se na horké favority erotického románu sluší a patří a snadno si vás omotají kolem prstu. Ústřední hrdinové patří do party zvané HotHoles a vážně, vážně o nich chcete snít číst. 

Jako zpestření se v ději rozmáhá Defy, jednoduchá hra, která má testosteronem nabušené alfasamce trochu pokořovat. Násilí a vzrušení jsou hlavní prvky, které vám zprostředkuje. Víc si o ní musíte přečíst. 

Jedná se o erotický román, takže vás nepřekvapí přehršel intimních a žhavých scén. Jsou vzrušujícím doplňkem příběhu, který nabízí o něco víc. Zajímavý a zábavný svět privilegovaných studentů je nebezpečný a také příhodně temný. Scény, týkající se HotHoles a jejich divočin patřily mezi mé nejoblíbenější. Snadno mě dokázaly navnadit na pokračování série Hříšníci, které má Baronet v plánu vydat ještě letos a to nejen v elektronické, ale také v tištěné formě. Prvním dílem je Vicious: Divoká láska a tím druhým Ruckus: Šílená láska. Skvělá zpráva! 

Od autorky L. J. Shen jste měli možnost počíst si také hot román Barva půlnoci (recenze), který vás zavedl do rockového prostředí a pořádně vás nažhavil. Nu, řekla bych, že tohle čtení je ještě o stupeň žhavější! 

Vedle něj stál Toby Rowland – s roubíkem v ústech, se svázanými zápěstími a zpocený jako prostitutka před testováním na pohlavně přenosné choroby. (63% z knihy)

Závěr je sladký a takový očekávaný, ale stejně se na něj budete těšit. Dovídáte se totiž, nejen jak to s hrdiny vypadá po dvou letech, ale také po šesti letech. Co se změnilo? Jsou spolu nebo každý sám? Tenhle náhled do budoucnosti je pecka.

Žhavou novelu bych doporučila všem čtenářkám erotických románů. Ten spodní proud a vzrušení, které do vás vstupuje nejen skrze erotické scény, vážně má sílu vás strhnout natolik, že příběh přečtete najednou a budete se nesmírně těšit na další díly! 

Někdy jsem přemýšlela, jestli ho jeho rodiče počali na Hitlerově náhrobku nebo jestli neměla jeho matka v těhotenství nějakou nehodou s jedem a voodoo. Na puberťáka byl prostě až moc děsivý. Příliš nebezpečný na někoho, kdy vyrostl v takovém přepychu. Příliš mrtvý na živého člověka. (63% z knihy)

Co na titul říká Chensie? Byla jsem příjemně překvapená. Ačkoliv námět je ohraný a už jsem měla možnost číst o učitelce a zlobivém studentovi, tak L. J. Shen tomu dodala něco navíc. Vážně mě to vtáhlo do sebe a bavilo mě to. Především tedy kvůli HotHoles a jejich průšvihům. Ty kluky jsem si zamilovala ne pro jejich sexappeal, ale pro jejich hravost a krutost. 


Anotace: 
Jmenuji se Melody Greeneová a musím se vám k něčemu přiznat.
Spala jsem se svým studentem.
Spoustukrát.
Měla jsem spoustu orgasmů.
Ve spoustě pozic.
Spala jsem se svým studentem a užívala si to.
Spala jsem se svým studentem, a kdybych mohla vrátit čas, tak bych to klidně udělala znovu.
Jmenuji se Melody Greeneová a dělala jsem špatné věci, protože jsem se pak cítila dobře.
A řeknu vám, proč to stálo za to.

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2019
Žánr: Erotické romány, New adult
Ze série: Hříšníci 0,5
Počet stran: 140
Formát: PDF, Epub




Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.