Recenze: RACER (Katy Evans)

Nejrychlejší a nejurputnější závodník!


Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet

Chci zakoupit tento román


Již sedmé pokračování série Real (také známá jako V ringu) vyšlo u nakladatelství Baronet! Katy Evans si nás svou romanticko-erotickou sérií rozhodně získala. Věřím, že na Racera jsme se všechny těšily, jelikož jsme měly možnost sledovat jeho vývoj prakticky od početí. Jako tříletého caparta jsme jej zažily v předchozím díle Legenda (recenze), který byl tedy prvotřídní. 

Na rozdíl od Legendy, kdy se jednalo o příznivou nadlehčenost a pomalost, se Racerovi dostalo jisté svéhlavosti. Ten kluk je jako smršť, uragán po svém otci a tak chce všechno hned, proto je jeho příběh spíše než o lásce o chtíči na první pohled, o poznání, že ta žena patří právě jemu. Ale vezmeme to raději postupně... 

V ich-formě ze dvou úhlů pohledů poznáváme, jak zmiňovaného nezkrotného Racera Tatea, po kterém je titul pojmenován, tak i ústřední hrdinku Lanu. Na autorčin styl psaní jste určitě už zvyklé a nepřekvapí vás. V tomto případě tomu trošku šlape na krk, aby doladila žhavý a neúprosný charakter ústředního protagonisty, jinak se na čtivém přednesu nic nemění. 

Lana žije v rodině se třemi bratry a nemocným otcem. Musí najít toho nejlepšího závodníka, jinak nesplní otcův sen. Pohybuje se mezi závodníky Formule 1 a ví, jak najít toho nejlepšího - nebo si to alespoň myslí. Vydává se proto na cestu, na které narazí na Racera. Doslova narazí. Nabourá do něj totiž autem! Lana tak potkává toho nejlepšího závodníka, který kdy jezdil nelegální silniční závody a musí mu odolat, protože Tate je jako utržený ze řetězu a chce ji! 

Racer je vážně hodně podobný svému otci, i když charakterově je mnohem výbušnější a energičtější. Zatímco Remy působil poklidnějším dojmem dynamitu, který může každou chvíli vybouchnout, tak Racer je žhnoucí pochodeň a do všeho, doslova do všeho jde po hlavě. Ať už se to týká jeho milované jízdy nebo Lany, která si získala jeho srdce. Po otci toho však má víc, než by chtěl a tak nastává problém... 

Jednoduchá dějová linie je prakticky smršť emocí, doteků, polibků i tužeb hrdinů. Lana chce udržet vše na profesionální úrovni, ale má vůbec šanci proti tvrdohlavému a cílevědomému mladíkovi? Nedokážu posoudit, nakolik se autorka informovala o závodech Formule 1, ale čtenářkám takové představení bohatě stačí a rozhodně navodí tu správnou atmosféru. Mimo vášně, navazujícího přátelství a poznávání, se také řeší určitá rodinná dramata, a také se na chvíli setkáváte nejen s Tateovými, ale také s hrdiny románu Legenda. 

Jak už víte, tak série V ringu je skvělou romantickou oddechovkou. Každý díl je o něco jiný a nabízí něco jiného. V tomto případě se připravte na žhavou jízdu s mužem, který se nezalekne ničeho. Rozhodně doporučuju! 

Co na titul říká Chensie? Na Racera jsem se moc těšila a nezklamal. Předpokládala jsem, že bude takový, i když autorka ho ještě o level vytříbila. Je to vážně chodící testosteron a divím se Laně, že mu vůbec dokázala odolávat. V knize se však ale díky tomu o něco víc objevovalo romantické klišé, s čímž nejspíš počítáte a těšíte se na to stejně jako já. Nuže, jedná se o závěr? Já vážně doufám, že ne, protože Iris by také mohla být zajímavou hrdinkou svého vlastního románu! 


Anotace: 
Jeho rodiče stěží někdy napadlo, že by dostál svému jménu – Racer Tate – avšak jakmile za volantem pocítil příval adrenalinu, byl ztracen. A nyní je to ten nejrychlejší a nejurputnější závodník ze všech.
Lanie hledá nové talenty, což ji také přivedlo na práh Racera Tatea… jenž ji svým úsměvem dostal do kolen. Sexy a záhadný Racer není mužem, do nějž by se žena jako Lanie měla zamilovat.
Spolu mají poslední šanci vyhrát a on je jedinou nadějí jejich týmu. Lanie má za úkol na něj dohlédnout – postarat se, aby se nedostal do problémů. To je však nesplnitelný úkol. Když někomu dáte své srdce, jejich tajemství se stanou vaší spásou… nebo prokletím.

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2019
Žánr: Romány pro ženy
Ze série: V ringu 7.
Počet stran: 344
Vazba: pevná s přebalem

1 komentář:

  1. Já to říkám pořád - ačkoliv tyhle romány nečtu, asi by mi nevadilo si je někdy vyzkoušet a odpočinout si u nich. :)

    OdpovědětVymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.