Recenze: VÝPOVĚĎ (Whitney G.)

Žhavá romance o nejbezcitnějším šéfovi... 




Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet

Chci zakoupit tento román



Americká spisovatelka Whitney Gracia Williams, píšící pod pseudonymem Whitney G. už v České republice prostřednictvím nakladatelství Baronet vydala dva tituly. Prvním z roku 2017 je eroticko-romantický román Turbulence, který se potýká s tématy letectví, vyrovnání s minulostí, problémy v rodině a samozřejmě se nevyhýbá lásce a romantice. Čtenáři je tato kniha velmi dobře přijímána. Nyní vyšla romance Výpověď, tak se na ni tedy podívejme.




Romantická oddechovka se dělí na dva úhly pohledu v ich-formě, které vás informují o dynamickém a zábavném děti. 

Preston Parker je jako šéf pěkný de*il. Tak to je. Námitky jsou zbytečné. (Str. 9)

Arogantní a nemilosrdný Preston Parker, tak o něm hovoří médie a mají pravdu. Alespoň tedy v začátku, než se z nějakého důvodu začne tenhle na každého svrchu zírající člověk měnit. Prestona skutečně poznáváte jako bezpáteřního a bezcitného tyrana, který se svými poddanými jedná jako s chátrou. Hrůzný obraz společnosti a to nejen pro Taru, ale i čtenáře. Tara má mizerný den. Její matka, jak poznáte v prologu, ji zrovinka nepodporuje. Navíc je v New Yorku a naprosto švorc, potřebuje získat práci asistentky u firmy Prestona Parkera za každou cenu a to ještě netuší, jak extrémním šéfem Parker vůbec bude a jaké peklo jí ze života bude dělat. Nejeden zaměstnanec je kvůli němu psychicky labilní a bezmocný. 

Nakonec jsem si uvědomila, že jsem právě podepsala, že budu pracovat s tím nejarogantnějším kret*nem v celém New Yorku, že jsem zpečetila osud s mužem,... (Str. 52)

Už na padesáté druhé stránce se Tara upsala Parkerovi a nutno podotknout, že i začátek utekl velmi rychle, byl čtivý a zábavný. Stejně tak pokračuje děj i o dva měsíce později, protože se autorka rozhodla právě dva měsíce přeskočit a ukázat vám realitu ve fázi, kdy je Tara už navyklá na hrozné chování svého šéfa. Díky jeho požadavkům nemá svůj společenský život a kolegyně, která je do Parkera zamilovaná, jí dává jasně najevo, že se těší na její selhání. Je zábavné, jakým peklem si Tara projde, než... 

Další část knihy je posunutá o šest měsíců později. Tímto šikovným způsobem se autorka vyvarovala nadbytečných textů a děj svůdně posouvá do míst, která jsou atraktivní a z nějakého pohledu zásadní. 

Zaměstnat Taru Laurenovou je oficiálně to nejhorší, co jsem kdy udělal. (Str. 77)

K závěru asi není potřeba se vyjadřovat. Tušíte, jak to dopadne a v tomhle případě hrdinka vůbec nemá ponětí, že jakmile nastoupí do nového zaměstnání, stává se lovnou zvěří trpělivého a žhavého lovce. A nebudete ochuzené ani o dramatickou složku, která je sice spíše doplňkem, ale dodává příběhu emoce a šmrnc. 

Zábavná cesta k cíly potěší všechny romantické čtenářky, které chtějí u této oddechovky relaxovat, ale i se skvěle pobavit. 


Co na titul říká Chensie? Nedokázala jsem pochopit, jak by si nakonec mohl takový tyran získat Tařinu náklonnost. Ale postupem času, a to především díky přeskokům v čase, které fakt chválím, jsem mu podlehla taky. Skvěle jsem se pobavila, protože tenhle tyranský hrdina byl vážně nápaditý a na zabití. :o))



Anotace: 
Pracovat pro hotelového magnáta Prestona Parkera není žádný med, a když Tara nastoupila jako jeho asistentka, nikdo nevěřil, že vydrží déle než dva měsíce, protože dvacet lidí před ní skončilo ještě mnohem dřív. Po dvou letech má však i ona arogantního tyrana plné zuby a usoudí, že je nejvyšší čas podat výpověď. Šéf jí však dopis vrátil se svým typickým sexy úšklebkem a poradil jí, aby si pořádně přečetla svoji pracovní smlouvu.

Tara to udělala a teď si uvědomuje, že pokud nenafinguje vlastní smrt, neotráví Parkera nebo se jí nepodaří vyjednat změnu v té nemožné smlouvě, uvízla navždy s tím nejnafoukanějším a nejbezcitnějším šéfem v New Yorku.

Jenže pak jí Parker jednou večer zavolá, protože se ocitne v nouzové situaci...

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2020
Žánr: Romány pro ženy
Počet stran: 304
Vazba: pevná s přebalem


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.