Recenze: PAST LŽÍ (Tarryn Fisher)

Špinavá hra pokračuje!

Za recenzní výtisk děkuju nakladatelství Baronet.
Chci zakoupit tento dramatický titul plný lží a emocí! 


Láska a jiné lži (recenze) byly poutavým čtením, ale tohle návykové drama, které je pokračováním vás dokáže sežehnout. U nakladatelství Baronet vychází série Miluj mě lží od americké spisovatelky Tarryn Fisher a je to naprostá pecka!

Vypravování se stejně jako v předchozím díle odehrává v ich-formě a představuje vám náhled na minulost i přítomnost, ale tentokrát se koncept netýká Olivie, ale Leah! Nic není růžové a všude na vás vykukuje manipulace a lží. Ještě více, než jste zvyklí z prvního dílu! Překvapuje mě, že to ještě více jde, ale autorka opět zvedla laťku a dokázala vytvořit neuvěřitelné a emotivní drama, které vás strhne. 

Zakomponovala do děje i mateřství, což se dozvídáte brzy v začátcích, přičemž... co vám budu povídat. Leah a mateřství. Dokážete si představit, co se zhýčkanou ženou, která má manželství spíše jako odplatu a past, udělá jeden malý drobeček? Jestli máte doma také svá drobátka, pak na vás kniha nejspíš zapůsobí stejně silně jako na mě. 

Opět se setkáváme s Calebem, který je samozřejmě už trochu jiný, ale vlastně stále stejný sympaťák a okouzlující mužský, který si kolem prstu omotá každou ženu, pokud chce. Leah je svérázná, zhýčkaná panička, která má emocí asi tolik jako Olivie. Jejím umem jsou hry, faleš a milostné pasti, přičemž dosáhla svého, ale proč to není takové, jak si představovala?



Řekla bych, že až v tomto románu milostné drama vrcholí a v některých chvílích působí až mrazivě. Surová realita, napětí, koktejl emocí a zajímavá témata se kolem vás točí jako had a svádí vás ke čtení. Já se nechala zlákat snadno a musím říct, že tento díl mě bavil mnohem víc než předchozí. Udělal na mě dojem a hodně mě zasáhl, snad je to tím mateřstvím nebo proto, že autorka odkryla svá esa v rukávu? 

Dramatický, až psychothrillerový boj dvou žen o jednoho muže finišuje a jak to v závěru dopadne? Která získá trofej? A kdo je vlastně obětí a kdo vítězem? Už od počátku prvního dílu je to smutné, protože je to hra o emoce, o moc i o lásku. Není to upřímná láska, ale hladová a temná a v pokračování se ten jev ukazuje mnohem silnější, než čekáte. 

Nejsem si jistá, jestli je tohle milostné drama pro romantické či citlivé čtenářky, protože má dost zrůdné základy. Ale chcete-li špinavou hru, lásku, branou jako věc, pak si určitě přijdete na své a budete zírat! 

Jak už jsem říkala, tak první díl byl fajn, ale tohle byla teda pecka. Bylo to dravé, bylo to ošklivé, byla to prostě hra o lásku a myslím, že s ohledem na emoce a sázky byla ta hra dost brutální. Autorka mě dokázala překvapit a zlákat a věřím, že vás taky dostane. Užijte si čtení! :) 


Anotace: 

Leah Smithová má všechno, po čem kdy toužila. Ovšem ne tak docela. Její manželství by se dalo přirovnat spíš k půjčce než k dlouhodobé oddanosti a image, na které usilovně pracovala, se jí začíná rozpadat před očima. S novou životní rolí a minulostí plnou tajností se musí Leah rozhodnout, jak daleko je ochotná zajít, aby si udržela to, co dřív ukradla jiné.


Nakladatelství: Baronet

Rok vydání: 2020

Žánr: Romány pro ženy

Ze série: Miluj mě lží 2. 

Počet stran: 260

Vazba: pevná s přebalem

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.