Recenze: VZDORUJÍCÍ KRÁLOVNA (Meghan March)

Vzrušující pokračování!



Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet.

Chci zakoupit tento titul.


Díla americké spisovatelky nejprve vycházela na Slovensku a nyní už si některá můžeme přečíst také u nás díky nakladatelství Baronet. Už jsem vám představila první díl Mount Trilogie s názvem Nemilosrdný král a nyní na řadu přichází Vzdorující královna!

Vypravování se stejně jako v předešlém dílu odehrává v ich-formě z úhlu pohledu vzdorovité Kiery Kilgorové a sebejistého drsného Mounta. Tento titul zachází však ještě dál a dává vám formou vzpomínek poznat také Mountovu dramatickou minulost, která je v některých případech až kontroverzní a obsahuje vážná témata. 

Kiera Kilgore je žena, která si jde za svým a nenechá se zastrašit. Ačkoliv má z Mounta obavy, stejně tak ji přitahuje a je ochotná udělat vše, aby zachránila podnik. Neohrožený Mount jde přes mrtvoly a v každém případě ho to silně táhne ke Kieře. Na povrch vychází taje, které autorka nakousla v prvním díle a znovu nás šikovně láká nejen hříšnou milostnou linií, ale také spletitostí! 

Je báječné sledovat, jak si hrdinové propadají jeden druhému, ale nechtějí si to připustit, protože jsou natolik hrdí a panuje mezi nimi nejen silná přitažlivost, ale také nepřátelství. Jejich vztah vznikl násilně a pod výhružkami, z toho romantika nekouká, a přesto se Kiera nemůže dočkat dalšího setkání se svým trýznitelem. 

Jelikož se jedná o erotickou trilogii, tak můžete předpokládat, že vášně a chtíče bude mezi Lachlanem Mountem a Kierou víc než byste možná čekali. Tak to ale u knih erotického žánru bývá, více než na emoce se dává důraz na intimní scény, které jsou v tomto případě opravdu peprné. 

Ač má příběh navíc spletitost a určitou propracovanost, pořád jde o oddechovou četbu, takže to berte spíše jako bonus než jako ústřední téma. Ovšem právě díky těm tajům a esům v rukávu, které má autorka, je čtení opravdu vzrušující. 

V závěru nás Meghan March opět nabudí na pokračování, tedy závěrečný třetí díl. Je to tedy pořádné drama! Kdopak se nemůže dočkat pokračování?

Vzdorující královna je určitě musthave pro všechny, kterým se zalíbil první díl. Bez pokračování prostě být nemůžete. Stejně tak ovšem, pokud jste nečetli první díl, tak nemůže tento druhý. Vůbec byste se neorientovali. Já bych knihy doporučila především milovnicím romanticko-erotického žánru, které chtějí opravdu žhavý, nebezpečný a dramatický románek! 

Co na tituly říká Chensie? Autorka má svižný a příjemně čtivý styl. Dokáže svůdně namíchat drama, vzrušení a erotiku s láskou. Já osobně v tom vidím prvky jako z tvorby Amo Jones, kdy je namístě kontroverze a spletitost, ale řekla bych, že Meghan March má svůj příběh reálnější a o to uvěřitelnější. Jen mě s ohledem na námět asi už moc nepřekvapí, protože toho mám načteno víc a trochu mám nesnáze s tím jménem Lachlan. :)) Jako oddechovka je to ale fajn počtení a i když ten závěr je za mě předpokládané klišé, na které se vždycky těšíme, tak třetí díl rozhodně pročtu. 


Anotace:

Jsem jeho zábava. Jeho hračka. Splátka dluhu.

Říkám si, že Mounta nenávidím, ale tělo mě zradí pokaždé, když vstoupí do místnosti. Jak ho můžu chtít a současně se ho bát?

Varovali mě, že mi poplete hlavu. Postaví můj mozek proti mému tělu.

Ale nedošlo mi, že nastane totální zmatek.

Mělo mě to napadnout. Pro Mounta neplatí žádná pravidla.

Nevzdám se. Neprojevím slabost. Neustoupím a vyjdu z téhle dohody bez jizvy na srdci i na duši.

Ale on má jiné plány…


Nakladatelství: Baronet

Rok vydání: 2021

Žánr: Erotika, Romance

Ze série: Mount Trilogy 2. 

Počet stran: 240

Vazba: pevná s přebalem

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.