Recenze: ODKAZ (Elle Kennedy)

Velké finále romantické série o sexy hokejistech! 

Elle Kennedy má na svém kontě pěnou řádku knih pro dívky a ženy. Mezi nejúspěšnější patří její série Off-campus, na kterou právě navazuje tato sbírka čtyř povídek s názvem Odkaz. Odkazuje tak vlastně na životy všech čtyř párů, jejichž milostné vzplanutí jsme mohli prostřednictvím románů zažít. 

Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet
Chci zakoupit tento titul 

Vypravování je velmi podobné tomu, které známe z autorčiných knih. Opět se střídaly úhly pohledů. Děj byl dynamický, i když se nejednalo zrovna o drama. Emoce i myšlenky bylo možné snadno vyčíst z textu. Český překlad byl opět povedený a čtivý. 

Jako první se nám ve svém příběhu představí Logan. Samozřejmě, stejně jako ostatní, i on je stále se svou partnerkou, kterou nade vše miluje. Je z něj hokejista, miluje svou práci, ovšem proto se s Grace moc nevídají... (Jejich románek jste si mohli přečíst v knize Omyl.)

Druhý počin patří Deanovi a jeho milované Allie, kterou jste poznali z romance Skóre. Jak už víte, tak Dean se nakonec stal trenérem na dívčí škol a jeho největším přáním je momentálně si Allie vzít. Jenže ta žádost o ruku musí být přece perfektní nebo ne? 

Třetím vyprávěním jsou vlastně líbánky Tuckera a Sabriny. Jsou úsměvné a milé, i když zřejmě nejpohodovější a nejpoklidnější. Jejich líbánky neprobíhají podle jejich představ, ale zas je někam posunou. 

Finální povídka o Garretovi a Wellsce ukazuje na jejich vztah a hlavně tajemství, které před ním Hanna tají. Autorka neopomenula ani na jeho nešťastný vztah s otcem a také vzkvétající kariéru. 

Velkým zpestřením a pobavením, které se prolíná všemi příběhy je vlastně jednoduchý a nápaditý prvek, týkající se prokleté panenky jménem Alexander. Má svůj účel. Putuje od jednoho k druhému při různých příležitostech a nese s sebou mrazivou legendu, která děj příhodně přiostřuje. Ovšem působí také jako komediální složka, kniha je totiž plná humoru. Možná více, než předešlé romány. 

Mezi ústřední témata, jak už tušíte podle anotace, je tedy neplánovaná svatba a těhotenství, žádost o ruku a plánovaná svatba. Tedy zásadní životní kroky, které hrdiny opět posunou vpřed. 

Mimo jiné se samozřejmě můžete dočkat nejen spousty emocí, lásky a romanticky, ale také žhavých intimních scén. Co by to bylo za romanci o hokejistech, kdyby v ní chyběla vášeň, viďte. Však už víte, co vás čeká. 

Příběhy jsou happyendem našich oblíbených romancí o těchto úžasných hokejistech. Někdo to může brát jako další možnost, jak z čtenářů autorka vytříská peníze, jiný jako nedílnou součást série Off-campus, která je prostě opravdu skvělá. Ovšem bez znalosti předešlých dílů se román rozhodně číst nedá, byl by vám k ničemu, proto doporučuji pouze fanouškům Off-campus. Pro nás je Odkaz #musthave a díky za něj! 

Osobně mám pocit, že některé povídky jsou slabší a jiné zas povedenější, ale to bude zřejmě záležet na vašich preferencích. Odkaz je velmi příhodným závěrem série Off-campus a je to jasný konec s vykřičníkem, což je trochu smutné. Série je definitivně ukončená a pokud chcete zažít dobrodružství s Garretem, Loganem, Tuckerem a Di Laurentisem, musíte si holt znovu přečíst jejich životní etaopy....


Anotace: 

Čtyři příběhy. Čtyři páry. Tři roky života po promoci…

Jedna neplánovaná svatba.

Jedna žádost o ruku.

Jedna plánovaná svatba.

A jedno nečekané těhotenství.

Život po vysoké není pro Garetta a Hannu, Logana a Grace, Deana a Allie a Tuckera se Sabrinou takový, jak si ho představovali. Mají sice jeden druhého, zároveň však čelí životním problémům, na které je čtyři roky studia na Briarově univerzitě nepřipravily. Jak se ukázalo, najít lásku je pro tyto čtyři páry ta snazší část. Dospět je mnohem těžší…


Nakladatelství: Baronet

Rok vydání: 2022

Žánr: Romance

Ze série: Off-campus 5.

Počet stran: 348

Vazba: pevná s přebalem


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.