Soutěž s Portálem - vyhlášení

Nakladatelství Portál nám na Světě knihy pro vás do soutěže věnovalo tři výtisky young adult detektivky Tuhej tulipán! V průběhu soutěžního týdne jste měli možnost se mimo účasti také navnadit našimi recenzemi na titul. 


Recenze - Wish: 
Jaromír Konečný je Čech, který od roku 1982 žije v Německu, kde slaví úspěchy s knížkami pro mládež. V Česku mu zatím vyšly tři knihy, z nichž ta nejnovější spadá právě do žánru pro dospívající. Tuhej tulipán vypráví o šestnáctiletém Leonovi, který je propouštěn na podmínku z nápravného zařízení pro mladistvé a v rámci resocializačního programu má nastoupit do zaměstnání k jednomu mnichovskému květináři. Jenže první setkání s budoucím zaměstnavatelem neproběhne zrovna podle očekávání. Leon totiž hned po vstupu do obchodu objeví mrtvolu mladé ženy. Na místě činu ho najde květinářova dcera Laura, která uvěří, že s vraždou nemá nic společného a rozhodne se s jeho pomocí najít skutečného viníka. Více informací...

Recenze - Chensie: 
Na Světě knihy jsme od nakladatelství Portál dostaly knihu, která nespadá mezi jejich obvyklé tituly. Dílo českého autora, který nyní trvale žije v Německu, zaujme především čtenáře young adult a detektivek. Rozhodně zvláštní dílo, které je oddechovou četbou na dva dny a dokáže pobavit. :o) Více informací...

Určitě už se těšíte na vyhlášení a doufáte, že budete mezi výherci. Jak bylo řečeno, knihu vyhrají tři z účastníků naší soutěže. Tak pojďme na to! 



Zúčastnilo se třináct soutěžích, ze kterých jsem výherce losovala pomocí online generátoru náhodných čísel. Pokud v seznamu nejste, mrzí nás to, ale nejspíš jste nedodrželi naše podmínky. V případě, že jste sdíleli pod jiným jménem a komentovali také pod jiným jménem, pak je to pro nás samozřejmě nedohledatelné. Pokud jste sdíleli na svůj profil a příspěvek nebyl veřejný, pak se bohužel také nic nedozvíme. Doporučuji příště ty jednoduché podmínky lépe pročíst nebo nám případně napsat. Nezoufejte, soutěží nás tento rok čeká ještě spousta! :o) 


Děkujeme za účast a nyní již k samotnému losování. Výherce mají od uveřejnění článku 72 hodin na to, aby nám na Fb Svět mezi řádky do zpráv nebo na e-mail SvetMeziRadky@seznam.cz napsali svou adresu. 

Gratulujeme k výhře...


>> Hana Kroupová
>> Pinky v Knihách
>> Marcela Pudichová


Seznam účastníků: 
  1. Hana Kroupová 
  2. Jeník Krupička 
  3. Blanka Ondráčková *
  4. Kateřina Miklíková - Trojtečka *
  5. Pinky v Knihách *
  6. Marcela Pudichová *
  7. Zdeňka Parchanská *
  8. Terina Nová *
  9. Zdeňka Vokolková *
  10. Miroslava Škampová *
  11. Martina Elfík Jelínková *
  12. Florian Alžběta *
  13. Marry Mutalová *







Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.