Rodinný psychothriller II

Nakladatelství Domino vydalo v červnu další psychologický thriller z pera britské autorky C. L. Taylor. Recenzovala jsem její předešlou Nehodu i Lež, a přestože mám k některým jejím dějovým postupům svoje výhrady, stále pro mě představuje autorku, jejíž odlehčené thrillery pro ženy mě jednoduše bavily číst. V obou případech jsem těch cca čtyři sta stran přečetla za dva dny. Proto jsem neodolala ani knize Zmizelý. A doufám, že se C. L. Taylor poučila a posunula v psaní dál a vyhne se určitým berličkám, které v předchozím titulech používala. :)


Anotace:
Pouto mezi matkou a dítětem je neprolomitelné. Co když ale matka cosi děsivého skrývá?

Čtrnáctiletý Billy uprostřed noci záhadně zmizel z domu. Každý člen rodiny to klade za vinu sobě samému. Wilkinsonovi jsou zkrátka tajnůstkáři, a tak není divu, že trvá celý rok, než díky veřejné prosbě o pomoc začne vyvstávat na povrch děsivá pravda.

Billyho matka Claire je na pokraji šílenství. V podivném stavu mysli se ocitá v omšelých hotelových pokojích nebo bloumá neznámými ulicemi, aniž by tušila, jak se tam vlastně dostala. V její kabelce se objeví předměty, které nikdy předtím neviděla. Claire ztrácí vědomí vlastní identity.

Když se to stane poprvé, lékař to připisuje neobvykle silné reakci na stres. Když se ale jednoho dne Claire probudí s krví na rukách, nikdo nechápe, jak se to mohlo stát. A nejméně ze všech tomu rozumí právě Claire...



Už jste od C. L. Taylor něco četli? 

Jestli ano, jak se vám její tvorba líbí?


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.