Vyhraj sérii Cinder & Ella od Kelly Oram!

V dubnu se nám podařilo překonat hranici 300 000 návštěv našeho Světa Mezi Řádky a přes 700 čtenářů na FB! Jak jsme slíbily, oslavíme to s vámi soutěží! Čtete s námi? To je dobře, pojďte si s námi také zasoutěžit o pohádkově romantickou sérii Cinder & Ella, která jako horká novinka vyšla nedávno u nakladatelství Baronet!


Oč se soutěží? 

O dva pohádkově romantické příběhy Ellamary a Cindera! 

Cinder & Ella

Šťastně až navěky!



Ellamara je sebejistá osmnáctiletá dívka, která v den svých narozenin přišla o všechno. Její otec, který kdysi odešel za jinou ženou a po léta se neozval, je teď posledním žijícím rodinným příslušníkem. Musí se tedy přestěhovat k němu, ačkoliv touží být samostatná. Čeká ji spousty změn a jen tak se ze dna nezvedne. Nic pro ni není jednoduché, ale ona se s tím poctivě rve a konečně začíná být zas sama sebou, i když jí to ostatní ztěžují. 

Cinder, vlastním jménem Brian Oliver, je miláček žen a dívek. Úspěšný herec však potřebuje něco, co mu na oko pomůže dospět, aby se vymanil z osudu teen hvězdičky a dosáhl na kvalitnější filmy. Pomoc mu přislíbí jeho herecká kolegyně, kterou on nemůže ani vystát. Ale co by pro svou kariéru neudělal. Obětuje pro ni sám sebe i Ellu? Je těžké Brianu odolat, protože stejně jako Ella je prostě dokonalý a krásný, přesně jak v románech tohoto žánru očekáváte. Není tedy divu, že před ním ženy padají na zadek, protože je i inteligentní, sečtelý a hlavně zábavný. Více v recenzi...




Soutěž je pouze pro čtenáře Světa Mezi Řádky. 

Soutěž je pouze pro pravidelné čtenáře Světa Mezi Řádky. 
Nejste jimi? Jednoduše se po levé straně přidejte tlačítkem Odebírat. A doporučuji neodcházet, protože takových soutěží pro vás chystáme mnohem víc! Minimálně dvě měsíčně!

Máš Instagram? Sleduj nás a neprohloupíš!
I na našem Instagramu se dočkáš novinek i starších knih, které nám do posledního místa vyplňují knihovničku. Přidej se k nám také na #Podporujemeceskeautory nebo #Svetmeziradky.

SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ


Podmínky soutěže: 
* Soutěž trvá od 19. 06. 2018 do 25. 06. 2018
* Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR.
* Knihy do soutěže věnoval Svět Mezi Řádky.
* Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel.
* Pokud se výherce o výhru do 72 hodin nepřihlásí, budeme losovat znovu.



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.