Soutěž o tři new adultky!

Rozhodly jsme se zpestřit náš Svět Mezi Řádky soutěžemi! Server bohužel obsahuje převážně recenze, protože s ohledem na projekt Podpora českých autorů už mi nezbývá moc času na psaní článků. Snad tedy vás potěším jako sponzor soutěží, protože číst je radost a to nemluvím o čtení recenzí, ale samozřejmě knih! 

Tentokrát jsem se rozhodla věnovat jedné čtenářce dokonce tři tituly! Nejedná se o recenzní výtisky, ty mám pečlivě schované v knihovničce, protože mám v plánu se k románům ještě někdy vrátit a prožít je. Zcela nové, nečtené výtisky, se mi totiž sešly dvakrát a tak jsem si řekla, že místo prodeje jimi potěším ty, kteří s námi v našem Světě Mezi Řádky čtou! 

O jaké tituly se jedná? 



Pokud sledujete literární scénu, jistě jste si všimli, že nakladatelství Ikar, patřící pod Euromedia Group, rozjelo edici New Adult! Já tento žánr naprosto zbožňuju, patří k mým oblíbeným, protože někdy je potřeba prožít nenáročný romantický svět. Tři romány, které některá z vás vyhraje do své knihovničky, jsou horké novinky - jedná se vlastně o první tři tituly z této edice! 


Šéf - Vi Keeland

Chase je neskutečný hrdina. Nejenže má skvělé tělo, ale dokonce má i mozek, který umí důvtipně využívat. Jeho vtipné průpovídky a promyšlené fígle si získají nejen Reese, ale také i vás! Reese je normální žena. Předpokládaně krásná a inteligentní, avšak v případě Chasee se dostává do nepříjemných situací, ze kterých on profituje. Reese má mnohokrát chuť zahrabat se pod zem jako krtek, ale naštěstí sebere svou hrdost a postaví se výzvě čelem. Více v recenzi!

Alfa samec - Vi Keeland

Anotace: Tu noc, kdy Emerie poprvé potkala Drewa, myslela si, že se vloupal do její nové kanceláře na Park Avenue. Než stihla zavolat 911, ukázalo se, že tenhle arogantní a pekelně pohledný chlapík je skutečným majitelem kanceláře a ona jen naletěla podvodníkovi. Drew nečekal, že se bude po návratu z dovolené dohadovat s touhle temperamentní mladou ženou. Taky nečekal, že ji nebude moct dostat z hlavy. Zvlášť potom, co dovolil, aby v jeho kanceláři zůstala, než si najde něco jiného. Jak se velmi rychle ukazuje, ti dva by nemohli být rozdílnější. Zatímco Emerie zachraňuje lidem manželství, Drew je namyšlený lamač srdcí. Zatímco ona je zamilovaná do jiného, on se neplánuje zamilovat nikdy. To jediné, co je spojuje, je prostor jedné kanceláře a odzbrojující přitažlivost, která sílí každým dnem… Recenze již brzy! 

Nádech - Penelope Douglas 

Co na Nádech říká Chensie? New adultku jsem zhltla za dva dny. Bylo to okouzlující, temně-romantické čtení. Silně jsem se do příběhu vžila. Nenáviděla jsem i milovala. Hlavní hrdinka mi byla velmi sympatická a díky ní jsem si rychlou, nebezpečnou, poutavou i vzrušující četbu užila až do samého konce. Konečně další titul NA, který má temnější nádech, podobně jako můj oblíbený román. Více v recenzi...


 


Soutěž je pouze pro čtenáře Světa Mezi Řádky

Jste našimi fanoušky na FB? Dejte like naší FB stránce a buďte!


Soutěž je pouze pro pravidelné čtenáře Světa Mezi Řádky. 

Nejste jimi? Jednoduše se po levé straně přidejte tlačítkem Odebírat. A doporučuji neodcházet, protože takových soutěží pro vás chystáme mnohem víc! Minimálně dvě měsíčně!


Máš Instagram? Sleduj nás a neprohloupíš!

I na našem Instagramu se dočkáš novinek i starších knih, které nám do posledního místa vyplňují knihovničku. Přidej se k nám také na #Podporujemeceskeautory nebo #Svetmeziradky.

Chceš více soutěží? Sleduj projekt Podpora českých autorů!

Každý měsíc se na projektu odehrávají minimálně dvě soutěže. Prozradím ti tajemství, v srpnu jich bude dvojnásobek! Více na webové stránce projektu nebo na FB Podporujeme české autory. Dej like a sleduj nás, protože i tam jsou soutěže pouze pro fanoušky stránky.

SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ



Podmínky soutěže: 
* Soutěž trvá od 24. 07. 2018 do  31. 07. 2018
* Jeden výherce vyhraje všechny tři tituly!
* Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR.
* Knihy do soutěže věnoval Svět Mezi Řádky.
* Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel.
* Pokud se výherce o výhru do 72 hodin nepřihlásí, budeme losovat znovu.
* Výhru budu zasílat až po 15. srpnu s ohledem na dovolenou. 





Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.