Recenze: A Cup Of Style MOTIVAČNÍ DIÁŘ 2020

Motivační diář na rok 2020


Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Slovart - #Booklab

Chci zakoupit tento titul! 


U nakladatelství Slovart vyšel nový Motivační diář na rok 2020. I tentokrát se jedná o dílo dua A Cup Of Style. Obdobný diář vyšel také v roce 2018 (recenze) i 2019 (recenze). Rok 2020 je zvenku ve stylu černé a bílé, čar i teček, což je jednoduché a moderní. Uvnitř se černá mění na vínovou.

Jak vidíte na fotografii, tak spolu s diářem mi přišla také krásná plátěná taška ve stejném stylu, která je perfektní a využít ji můžete nejen na knihy. Já tedy tyto tašky nevyužívám, protože se mi moc líbí a nechci si je zničit. Mám je spíše jako sbírku krásných knižních doplňků a díky Slovartu už jich mám pěknou řádku. Určitě se vám s nimi pochlubím na našem Instagramu

Byli jste spokojení s Motivačním diářem 2019 od Lucky a Nicoly? Novinka je totiž v podobném stylu, jen bych řekla, že je více zaměřená na klasický styl diáře. Zatímco v roce 2018 obsahoval diář také fotografii autorek, tak stejně jako v roce 2019 i tento vás přivítá úvodem s názvem Ahoj!, ale fotografii postrádá. Pro fanoušky této dvojice to může být trochu mínus, jinak to rozhodně nevadí. 

 


Zakoupili jste si diář a nevíte, od koho vlastně je? Holky vám o sobě v úvodu krátce poví a řeknou vám také, co diář na příští rok obsahuje podstatného. 

V diáři jsme si pro tebe letos připravily zase spooooustu různých plánovačů, hodně místa na poznámky a před každým měsícem taky krátké motivační úkoly. Každý měsíc bude mít své téma a budeme moc rády, když si pokaždé vyčleníš chvilku času, uděláš si čaj nebo kafe a využiješ tyhle stránky k zamyšlení a relaxaci. (Odstavec úvodního článku)


Samozřejmě diář obsahuje vše, co považujete za nutné. Státní svátky české, ale i slovenské. Roční plánovač a pochopitelně také měsíční plánovače, které mají nejen kalendář, ale již zmíněné motivační texty, různé úkoly ve stylu: 

  • Už teď vím, co bych moc chtěla
  • Taky bych si přála, aby
  • Doufám, že zkusím
  • Měla bych víc
  • Měla bych míň


To si kupříkladu můžete vyplnit v lednu. V každém měsíci vás čeká nějaký originální úkolníček, zaměřený na vás. A pokud přece jen potřebujete víc místa, tak v závěru jsou poznámky. 

 

Není potřeba dvojici autorek znát, abyste jejich Motivační diář mohly využít. Jestli vás nadchlo, co všechno diář na rok 2020 nabízí, pak je to jasná volba. :)



Anotace: 
Nový Motivační diář 2020 blogerek Lucie a Nicole z A Cup of Style je tu a je skvělý! Praktický pomocník, díky kterému si přehledně naplánuješ všechny své úkoly, povinnosti a schůzky, přináší tentokrát kromě osvědčených rad také praktické postupy a úkoly, které ti pomohou dosáhnout toho, co si opravdu přeješ. Najdeš v něm také místo na poznámky a „to do” listy.

Nakladatelství: Slovart 
Rok vydání: 2019
Žánr: Diáře
Počet stran: 208
Vazba: pevná



1 komentář:


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.