Recenze: RISK (Elle Kennedy)

Žhavá hokejová romance! 


Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet

Chci zakoupit tento román



Oblíbili jste si sérii Off-campus? Pak vás určitě těší, že u nakladatelství Baronet vychází také spin-off série Briar U! První díl Lov (recenze) vyšel začátkem letošního roku a odehrál se v něm pořádně hot románek Deanovi sestry, Summer Di Laurentisové a Colina Fitzgeralda! Nyní vyšel druhý díl s názvem Risk, ve kterém zažijete komplikovanou romanci Brenny, dívky s prořízlou pusou, která si nebere žádné servítky. A že to rozhodně stojí za to už nejspíš tušíte, aniž byste příběh četly, milé dámy! Ráda vám knihu přiblížím a věřím, že vás nalákám k přečtení. :)


Stejně jako v předchozích dílech se můžete těšit na dva úhly pohledů v ich-formě. Styl psaní je stále příjemný, čtivý a dynamický. Vévodí mu především humor, který vás rozhodně nenechá chladnými, stejně jako jiskření, které z publikace přímo tryská. 

Brenna Jensenová je dcerou trenéra Jensena. Už jste s ní měli čest v prvním díle Lov. Kamarádí se totiž se Summer, která hrála v Lovu prim. Nyní je ústřední hrdinkou Brenna, která se nenechá ničím zastrašit a jde si tvrdě za svým. A to natolik tvrdě, že kvůli vysněné stáži musí uzavřít pakt s hokejistou týmu, který hraje proti týmu jejího otce... 

Jake Connolly je zábavný společník, který dokáže být okouzlující, ale i arogantní. Hokej pro něj znamená všechno. Když se mu do zorného pohledu dostane Brenna a on se do ní po pár setkáních prostě zakouká, není to zrovna příjemné zjištění. Vážně se potřebuje věnovat své práci, ale co když mu Brenna nedá spát? 

Risk rozhodně srší jiskrami. Románek je pěkně komplikovaný a má o něco delší začátek, než se dostanete k podstatné zápletce, o které vám vypráví anotace. Tedy k podstatné smlouvě, kdy Jake bude hrát Brenně přítele, ale za každé falešné rande vyžaduje jedno reálné. Tyto dva to k sobě táhne, ale Brenna není holka na zavolání. Rozhodně má svůj život stejně jako Jake a o románek nemá zájem. Touží po stáži v Hokeynetu, i když kvůli ní musí dělat rozhovor s šovinistickým Edem Mulderem. Jejím snem je být sportovní komentátorkou, jenže zdá se, že bez Jakea nemá šanci si jej splnit... 

Je příjemné, že se nejedná jen o románek. Autorka se zaměřuje na samotné hrdiny, zobrazuje jejich život. Poukazuje i na vedlejší hrdiny, se kterými jste už jejich životní etapu prožili, nebo vás jejich příběh teprve čeká. 

Milostná linie je komplikovaná především lidskými faktory a hokejem. Hokej je prostě na prvním místě a pokud ne, tak se do příběhu příhodně zamotá trenér Jensen nebo i Jakeova kamarádka Hazel. Pro Jakea a Brennu není snadné najít k sobě cestu, i když to mezi nimi doslova jiskří a vášeň je oslňující. Rozhodně se máte nač těšit! 

Ač je kniha obsáhlejší, čte se velmi lehce jako správná romantická oddechovka s erotickými prvky. Závěr nezohledňuje jen osobní život hrdinů, ale také ten profesní, takže nebudete zbytečně tápat a vše se vyřeší. Po tomto románu se budete těšit na pokračování. Bude stejně hot nebo na nás autorka vytáhne ještě těžší kalibr? Zvednou laťku nebude snadné, jelikož už teď ji nastavila pěkně vysoko! 

Máte v oblibě hokejové romance? No, tak není nad čím přemýšlet. Druhý díl Briar U je totiž parádní a snadno si získá cílové čtenářky! 

Co na Risk říká Chensie? Kniha se četla báječně. Oceňuju humor, který se prolíná celým příběhem a neskutečně mě bavil stejně jako samotný románek. Báječná oddechovka, u které jsem si skvěle zarelaxovala, se mezi hokejovými romancemi určitě neztratí. 


Anotace: 
Prý nejsem slušná holka. Je to pravda jen částečně – nenechávám se ovládat strachem a je mi jedno, kdo si o mně co myslí. Mám však jedno pravidlo – nikdy nespím s nepřítelem. Jsem dcerou hlavního trenéra hokejového týmu Briarovy univerzity, a proto si nesmím začít s hráčem našich rivalů.
A přesně tím je Jake Connelly. Hvězdný útočník Harvardu je arogantní, neodbytný a až moc přitažlivý. Osud však umí být krutý – potřebuju jeho pomoc, abych získala místo na vytoužené stáži, a ten sexy zmetek mi to nehodlá usnadnit.
Potřebuju, aby Connelly předstíral, že spolu chodíme.
Za každé falešné rande chce však jedno skutečné.
Což znamená, že mám problém. Vídat se s Jakem Connellym není dobrý nápad. Táta by mě zabil, jenže v sázce je moje budoucí kariéra. Přestože je Jakeovi s tím jeho sexy úsměvem těžké odolat, nemám v plánu se do něj zamilovat.
Takový risk si nemůžu dovolit.

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2019
Žánr: Romance, Romány pro ženy
Ze série: Briar U 2. 
Počet stran: 432
Vazba: pevná s přebalem

1 komentář:

  1. Už mám za sebou Lov, a i když to nemá na nic z Off-campusu tak na Risk je fakt moc těším

    OdpovědětVymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.