SOUTĚŽ o titul z knihkupectví Luxor!

Z Luxoru mi přišly báječné dárečky! Rozkošná knížečka, která je plná krásných fotografií, podnětných myšlenek a pozitivního myšlení. Taková, kterou si můžete dát do kapsy či do kabelky a opájet se jí při dlouhé chvíli. 

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE
Děkuji všem za účast! Výherkyně již byla informována e-mailem K***Lit@seznam.cz. Výherkyni moc gratuluji a vy nezoufejte, brzy si pro vás připravím novou soutěž! :)





A také mi dorazil výtisk epického fantasy z nakladatelství Laser! VE STÍNU OSKERUŠE: NA KRAJ SVĚTA sepsal český spisovatel Theo Addair, jehož jsme si zamilovali pro jeho lgbt young adult sérii Muffin a čaj! Všechny tři tituly tohoto spisovatele jsem vám již představovala v recenzích a jsem opravdu nadšená za takový literární zážitek. 

A vy můžete mít Ve stínu Oskeruše také ve své knihovně! Stačí si o ni zasoutěžit ve Světě Mezi Řádky. Jelikož už svůj výtisk mám, tak s požehnáním knihkupectví Luxor vám ráda udělám radost. :)



Chcete si o tento titul zasoutěžit? 


Anotace: 
Zatímco vesničané ohýbají hřbet na polích, ve Čtyřměstí kypí počínající průmyslová revoluce. Skryti před bdělým okem zákona uctívají synové a dcery Země svou Matku, aniž by tušili, že ta má vlastní plány.

V zapadlé záhorské vísce žije Kiro, známý též jako „ten malej čmoud vod Syvne“. Dnes ho čeká setkání, které se stane prvním krokem na dlouhé cestě. Nikdo ho k ní nenutí, snad jen pocit odpovědnosti a spletitá síť náznaků a polopravd. Ale ne lži. Protože Tereza, ať je jakákoli, přece nikdy nelže.

SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ




Knížečka KRÁSNÉ MYŠLENKY NA KAŽDÝ DEN je skvělým darem z Luxoru a už je schovaná v mé knihovničce a věřím, že jsem ji nečetla naposledy. Brzy se k ní ráda vrátím, protože je okouzlující a minimalismus mám opravdu v oblibě. Publikace akorát do ruky a plná krásných myšlenek a máte-li takové tituly v oblibě, určitě se po ní podívejte. Více informací v Luxoru... 


 

 



Podmínky soutěže: 
  • Soutěž trvá od 09. 06. 2020 do 19. 09. 2020.
  • Soutěžní výtisk zasílá Svět Mezi Řádky. 
  • Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
  • Pokud se výherce do 72 hodin od vyhlášení výsledků o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu. 

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.