Ŕecenze: MADDOX (Melanie Moreland)

 Závěr zábavné milostné trilogie Vested Interest! 


Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet


Chci zakoupit tento titul!


Již potřetí přichází kanadáská spisovatelka Melanie Moreland na scénu s Vested Interest! Její série se získala mnoho čtenářek romantických titulů, protože jim předložila neodolatelný příběh s pohádkovostí, romancí, ale také poutavým a temnějším dramatem! Po prvním díle Bentley byl na řadě Aiden a nyní žhavý Maddox! 

Varování: Recenze může obsahovat spoilery, týkající se předešlých dílů. 

Čtivé vyprávění vám je známé z předešlých románů. Nepostrádá atmosféru, romantiku a jistou pohádkovost, což je při oddechové četbě opravdu příjemné. Autorka sice nezmiňuje nijak neznámý námět, ale její ztvárnění má přece jen něco originálního a dokáže snadno zaujmout především díky zajímavým hrdinům a jejich přístupu. Opět vám představuje příběh ze dvou úhlů pohledu prostřednictvím Maddoxe a Dee. Ti jsou prakticky závěrečným párem šestice přátel, které znáte už od prvního dílu a věřím, že stejně jako já, jim fandíte. 

Maddox měl dramatické, chaotické dětství. Žádný poklid nebo pevný bod, kterého by se mohl chytit. Stěhování, drama, shon a tak v něm pokračuje, ale jeho pevným bodem by se mohla stát Dee, která jej také potřebuje. Dokážou k sobě najít cestu? Maddox je stejně jako Aiden a Bentley nepostradatelným členem firmy, ale jinak je sám... 

Teď, když se Dee přistěhovala do stejné budovy a žije deset pater pod ním na ni naráží častěji. A co si budeme nalhávat, vyhledává její společnost, stejně jako ona je okouzlená Maddoxem. 

Dee je kamarádka Emmy a Cami, ale na rozdíl od nich je trochu víc od rány a něco traumatizujícího ji užírá. A přestože si užívá peprný a hříšný románek s Maddoxem, je to jen žhavý sex a nikdy víc. Ač spolu se svými přáteli zažívají nejrůznější akce a zábavné situace, tak se snaží od sebe držet, co se emocí týče, dál. A jakmile je po aktu, každý je zas sám. Jenže přesně tohle by chtěl Maddox změnit. Proč Dee nikdy nezůstane s ním, i potom, co si plně užije? 

Řekla bych, že díl od dílu je série žhavější a erotičtější, což některé čtenářky potěší a jiné trochu rozhodí. Ale i přesto vás autorka neobírá o zábavné scény, o přátelské okamžiky a sdílení s ostatními hrdiny, o přátelskou a domáckou atmosféru. A především ani o dramatický a vzrušující prvek, který je obestřen tajemnem a nepostrádá jisté napětí. I to je součástí těchto románů a v tomto případě to sálá z obou stran, protože jak Dee, tak i Maddox mají své nedořešené problémy. Závažná témata jsou ztvárněná v rámci žánru, ale zapůsobí. 

Na této trilogii si užívám epilogy, které jsou náhledem do budoucnosti a posunou příběh ještě dál, než čtenář čeká. Z toho mám vždy příjemný pocit celistvosti a úsměv na tváři a věřím, že stejně tak to vnímáte i vy, jestli jste si hrdiny oblíbili. Netuším, který pár mám raději, každý je něčím osobitý a každý má své. Rozhodně jsem se pobavila u každého příběhu, který autorka předložila a těšila se na vyřešení a to pohádkové A žili šťastné až do smrti, kterého se nám prostřednictvím trilogie dostává. 

Román Maddox, a stejně tak i celá série, je pro čtenářky, které mají v oblibě romantiku, pohádkovost a také trochu drama. Nesahají po originálních námětech, ale po okouzlujícím ztvárnění, které nepostrádá humor, přirozenost a přátelství i lásku. Samozřejmě si na své přijdou i ty, které touží po žhavých intimních scénách. Užijte si čtení! 


Anotace:

Tři mladí muži se seznámí na univerzitě, kde také začne jejich celoživotní přátelství.

Minulost diktuje to, jací muži to jsou, současnost však formuje jejich budoucnost.

Co se stane, když se každý z těchto mužů setká s tou jedinou osobu, která je mu předurčena? Dokážou se svými city bojovat a odejít? Nebo jeden po druhém podlehnou a poznají sladkou bolest lásky?


Maddox, který byl vychován v chaosu a ve strachu, teď v běžném životě vyžaduje pořádek a kontrolu.

Má svou kariéru a dva nejbližší přátele. To je všechno, co potřebuje.

Dokud do jeho života nevstoupí Dee.

Přináší s sebou city, které si celý život sám odpíral – a ohrožuje jeho kontrolu.

Chce jí odolat.

Udržet.

Lásku.

Naživu.

Protože i Dee sama je poznamenána vlastní minulostí, nedokáže mu přiznat své city, a bojuje s ním o každou píď. Je dost silný na to, aby jí ukázal – aby jí dokázal, že láska jim oběma za to riziko stojí?


Nakladatelství: Baronet

Rok vydání: 2020

Žánr: Romány pro ženy

Ze série: Vested Interest 3. 

Počet stran: 320

Vazba: pevná s přebalem

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.