Recenze: KRÁLOVSTVÍ HŘÍCHU (Meghan March)

Dramatické finále vzrušující série pro ženy! 



Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet.

Chci zakoupit tento titul.

Anotace závěrečného dílu je tedy pěkně působivá a nejednu čtenářku donutí po knize sáhnout takřka hned. Celá erotická trilogie Mount Trilogy s thrillerovými prvky a v popředí s mafiánem, ze kterého sálá sexappeal i respekt je pěkně vášnivá a podmanivá. Čtenářky si snadno získal první díl Nemilosrdný král, ale i pokračování Vzdorující královna a najednou tu máme závěr, který je pořádně napínavý! 



Stejně jako v předešlých románech, i tentokrát se vypravování odehrává v ich-formě ze dvou úhlů pohledů ústředních postav, tedy Mounta a Kiery. Styl psaní je čtivý, prostý a nepostrádá emoce, zejména vášeň a touhu vzdorovat za každou cenu. 

Kierra tak trochu postrádá pud sebezáchovy, když se snaží vzdorovat a navíc nesvede odolat nebezpečnému Mountovi, který vlastní všechna esa. Autorka před námi doposud odkryla spousty tajemství, ale stejně jako Mount, i ona má pořád své rezervy a dokáže nás silně překvapit. 

„Král má největší cenu, ale bez královny je mnohem míň silný. Společně mají největší šanci na vítězství." (Str. 73)

Hrdiny to k sobě silně táhne, to už je nám zřejmě, ale doposud si ani jeden nechtěl připustit, že vzájemná přitažlivost není to jediné, co je svazuje. A tak se Mount rozhodl, že svou královnu získá stůj, co stůj. Chce mít Kierru po svém boku, ale dokáže ona kráčet vedle něj a čelit osudu?

Nejen Mount je nebezpečný, ale i jeho nepřátelé a tak vás čeká zajímavá zápletka, přičemž se Kierra opět setkává s rodinou. Jenže tuší její rodina, komu se zaprodala? 

Na síle získala romantika, zatímco intimní scény jsou stále tak jiskrné a vášnivé. Když je láska v popředí, má kniha ten správný šmrnc. Přesně, na co jsme se po celou dobu těšily, se nám odehrává před očima a je to neskutečně napínavé. Autorka se v závěru neuchyluje k žádným nevhodným cukrkandlovým epilogům, ale ukáže závěr přesně ve stylu Mounta. Vzrušující a majetnický. 

Mount trilogy je potěšením spíše pro nenáročné čtenářky, které touží po erotickém dramatu s nebezpečným mužem a svéhlavou ženou. Náročnější čtenář nebude nadšený účelovými scénami, ke kterým se autorka občas uchýlí, nebo prostším dějem, ale jako relaxační oddechovka plná vzrušení a tužeb plně splňuje to, co hlásá. Věřím, že si vás Mount získá stejně jako Kierru. 

Co na titul říká Chensie? Pro mě Meghan March nenapsala přímo top. Bylo to oddechové čtení, příjemné, vzrušující, ale vadily mi účelové berličky a kdyby byl děj promyšlenější, nezlobila bych se. Tohle však není žánr, kde se to přímo vyžaduje, takže nejsem při souzení tak přísná. Navíc byl Mount zajímavý a vznešený hrdina, ač Kierra mi přišla jako provokatérka, která mě na svou stranu nezískala. Celkově to nebyl špatně strávený čas a čtení mě bavilo, ale už se k nim asi znovu nevrátím. 


Anotace

Co je moje, bude moje navždycky, a to včetně Keiry Kilgoreové.

Už nestačí, že je mojí dlužnicí. Už nestačí, že mi patří její tělo.

Chci něco víc.

Snaží se vzdorovat, ale nikdy se jí nevzdám.

Nic nás nerozdělí.

Ani ona. Ani moji nepřátelé. Nikdo.

Svůj dluh může splatit pouze jediným způsobem – svým srdcem.

Království hříchu je závěrečný díl trilogie o Lachlanu Mountovi.


Nakladatelství: Baronet

Rok vydání: 2021

Žánr: Erotika

Ze série: Mount Trilogy 3.

Počet stran:  272

Vazba: pevná s přebalem

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.