SOUTĚŽ KNIHY DOBROVSKÝ II. část

Dne 11. ledna 2020 započala první část soutěže, kterou sponzorují Knihy Dobrovský. A jelikož dnes soutěž končí a začíná II. část, tak si ji připomeneme a ještě vám ukážu titul, který můžete vyhrát tentokrát! :)

Sledujete novinky, které k vám putují prostřednictvím Knihy Dobrovský? Doufám, že ano, protože si o tři pecky můžete zasoutěžit! Knihy Dobrovský mi pro vás totiž darovaly balíček tří knižních novinek, které k vám prostřednictvím Světa Mezi Řádky přiletí! Stačí si o ně zasoutěžit a vyhrát!




Nejprve si však představíme tituly, které by vám neměly chybět v knihovničce. 



NAPROSTO POZORUHODNÁ VĚC je young adult sci-fi s pořádnou dávkou dramatu. Získá si především milovníky sociálních sítí, kteří touží po vzrušení, tajemné hádance a neotřelosti. John Green odvedl skvělou práci a naservíroval vám velmi osvěžující dobrodružství. Více v recenzi...

Anotace: 
Jsou tři hodiny ráno a třiadvacetiletá April se vrací domů z práce. Po cestě si všímá obří sochy. Vypadá jako tři metry vysoký Transformer, oblečený v samurajském brnění. S kamarádem Andym ho natočí na video, které posléze umístí na YouTube. Tím se jejich dosavadní životy naprosto změní. Video se totiž stane virálním a obletí téměř celý svět. April se rázem ocitá v centru intenzivní mediální pozornosti.


Máte chuť na napínavé dobrodružství ve stylu Indiana Jonese v dívčím podání? Pak je tahle young adultka JANE DOE: KOLÉBKA VŠECH SVĚTŮ tím pravým čtením pro tebe. Nabízí kouzla, bludiště, mytické klíče a symboly se špetkou humoru.

Severské fantasy NORRA LATIN: ŠKOLA SNŮ se stalo mou srdeční záležitostí. Příběh je natolik promyšlený a spletitý, že vás vtáhne do světa umění, záhad i spiritualismu a dokáže vás doslova pohltit. Více v recenzi... (O tento titul soutěž již proběhla) 



Knihy jsou tři a tak budou také tři výherci postupně vycházejících soutěží, ve kterých se vždy bude soutěžit pouze o jeden titul. Momentálně si můžete zasoutěžit o knihu NAPROSTO POZORUHODNÁ VĚC! 

Soutěž probíhá prostřednictvím Instagramu Svět Mezi Řádky - Knihy Dobrovský 

  • Sleduj profil Svět Mezi Řádky a Knihy Dobrovský. 
  • Označ v komentáři čtenáře, kterému by titul přišel vhod. 
  • Sdílej soutěžní příspěvek ve stories nebo na svém profilu a nezapomeň označit @SvetMeziRadky, abychom o tvé účasti v soutěži věděly! 


Podmínky soutěže: 
  • Soutěž trvá od 16. 01. 2020 do 21. 01. 2020. 
  • Soutěž sponzorují Knihy Dobrovský, zasílá Svět Mezi Řádky. 
  • Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
  • Pokud se výherce do 72 hodin od vyhlášení výsledků o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu. 

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.