Soutěž s nakladatelstvím Nava!

Ve spolupráci s nakladtelstvím Nava jsem pro vás připravila soutěž o krásné dětské knihy! Pokud navštívíte webové stránky nakladatelství Nava, zjistíte, že nabízejí spousty lákavých knih pro děti. Některé jsem vám představovala a doporučovala. 

Nakladatelství Nava věnovalo do soutěže pět výtisků ze série Rošťák Bertík

pět výtisků ze série Příběhy zvířátek!



Do 13. 06. také probíhá soutěž o horkou novinku!  Temné sci-fi Na odvrácené straně rozhodně není pro citlivé povahy! 





Rošťák Bertík je série knížek pro děti ve věku šesti až devíti let. Prozatím jich nakladatelství Nava vydalo čtrnáct a výhodou je, že se díly mohou číst samostatně. Autoři Alan MacDonald a David Roberts skvěle ztvárňují příběhy nezbedného školáka, s nímž si malí čtenáři užijí spousty legrace! Každá kniha má kolem sto stran, děj je psaný větším písmem a obsahuje vtipné originální obrázky a vždy třemi příběhy.

Povídky psané v er-formě vypráví nejzajímavější dobrodružství rošťáka Bertíka. Klučina má rozhodně pod čepicí. Je to správný uličník, se kterým se děti nebudou nudit, ale ani se od něj nenaučí žádné násilnosti nebo vulgarismy. Prožijí s ním legrační příhody, když se snaží vyvádět neškodné lumpárny, ale v jádru je to moc hodný chlapec. Jeho dobrodružství děti rozhodně bude bavit - a co víc, pobaví se i dospělý a vzpomene si na své dětství, kdy prováděl možná stejné vylomeniny (ne-li horší!). Největší Bertíkovou zajímavostí je, že má různorodé zlozvyky - některé vás znechutí, jiné pobaví a další donutí se zakřenit. Více v recenzi...

Příběhy zvířátek sepsala spisovatelka Holly Webb. Každá kniha obsahuje příběh malého zvířecího mazlíčka, ať už se jedná o koťátko či štěňátko. Série je rovněž pro čtenáře od šesti do devíti let a v ČR vyšlo již šestnáct dílů, které se dají číst samostatně. Stejně jako u Rošťáka Bertíka má každá kniha kolem sto stran. Je psána větším písmem, doplněná krásnými obrázky a příběhy mají vždy šťastný konec. Chcete-li v dětech podpořit hezký vztah k domácím zvířátkům, jsou skvělou volbou. 

Moje nezbedné štěněLucka, nejmenší štěně a O bílém kocourkovi - knihy napsala známá autorka dětských příběhů, Holly Webb. Jedná se o knížky pro děti, jejichž námět se dotýká zvířecích kamarádů. Obsahují také černobílé velmi povedené ilustrace.


>> Sdílej tento soutěžní příspěvek. (Doporučujeme sdílet do veřejných skupin)
>> Napiš do komentáře pod soutěžní příspěvek, kterou sérii bys ráda měl/a doma.
Příběhy zvířátek nebo Rošťáka Bertíka? Pokud máš zájem účastnit se soutěže o obě série, postačí zmínit oba názvy.


* Soutěž je pouze pro čtenáře Světa Mezi Řádky. Pokud nejsi fanouškem naší stránky, dej like a sleduj nás, aby ti neunikla žádná další soutěž, článek či recenze.


Podmínky soutěže:
* Soutěž trvá od 12. 06. 2018 do 19. 06. 2018.
* Soutěž pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR.
* Losování proběhne formou online generátoru náhodných čísel.
* Ceny do soutěže věnovalo nakladatelství Nava, které také výhru odesílá.
* Pokud se výherce o svou výhru do 72 hodin neozve, losování proběhne znovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.