Vánoční knižní dary z Luxoru!

Už jsem se vám pochlubila, jaké knižní dary mi dorazily z Euromedia Group v článku. Nadešel čas ukázat také potěšení z knihkupectví Luxor, které mi před Vánocemi dorazilo a stromeček mi rozzářilo! :) Děkuji nejen za krásné dary, ale i skvělou spolupráci! :)




To nejlepší v nás - Colleen Hoover




Neminula mě novinka mé oblíbené autorky Colleen Hoover s názvem To nejlepší v nás! Titul, který vyšel v roce 2019 u nakladatelství Ikar, ještě nemám přečtený. Předpokládám, že stejně jako předešlé milostné romány této autorky, se mi zalíbí. 

Anotace: 
Nový román bestsellerové autorky Colleen Hooverové o nešťastném manželství a jednom dávno zapomenutém slibu, který by ho mohl zachránit. Quinn by v životě nenapadlo, že potká osudovou lásku v nejhorší den svého života. Přesně to se ale stane. Začátek jejího vztahu s Grahamem je naprosto dokonalý, jsou jako stvoření jeden pro druhého. O sedm let později je ale jejich manželství v troskách. Zpočátku dokonalá láska je ohrožena tisíci nedokonalostmi jejich společného života. Člověk by řekl, že manželství přestává fungovat tehdy, když lásku nahradí zloba a pohrdání. Ale Quinn a Graham se na sebe nezlobí. Prostě už jen nejsou stejní jako dřív... Všechny společné sny a vzpomínky, místo aby je držely pohromadě, je od sebe oddělují. A to jediné, co by je mohlo zachránit, je dost možná právě, co jejich vztah nenávratně zničí...

Od Colleen Hoover mám doma a přečteno: 


Spolu s knihou mi dorazila také krásná plátěná taška na knihy, se kterou bude radost nakupovat. A k tomu také poukázky do knihkupectví Luxor. V dubnu plánuju návštěvu tohoto knihkupectví, protože bohužel není v mé blízkosti, a rozhodně si s sebou vezmu nejen poukázky, ale také plátěnou tašku na knihy, ať ji pěkně zatížím! :) 


Radost mi udělal také magazín Page, který mi od Luxoru chodí spolu s recenzními výtisky. Máte načteno? Jestli chcete magazín o literatuře a novinkách, tak určitě nemůžete sáhnout vedle. 

Tak co říkáte na tento perfektní vánoční dárek? Já jsem rozhodně nadšená a těším se, až si novinku své oblíbené autorky přečtu. Určitě vás budu informovat! :) 

Recenzuji pro knihkupectví Luxor a na jejich blogu už mi vyšlo několik recenzí. Šup sem s knižními tipy! 










Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.