Recenze: JEDNA NOC S NÍM (Elle Kennedy)

Žhavá oddechovka 



Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet


Známá spisovatelka Elle Kennedy si pro své čtenáře přichystala žhavou jednohubku, kterou u nás vydalo nakladatelství Baronet. Autorka už toho má na kontě kvanta, a to nejen v zahraničí, ale i u nás.  Některé série má ve spolupráci s neméně talentovanou Sabinou Bowen. České čtenářky si smlsly především na její hokejové sérii Off-campus či Briar-U, které neměly chybu. Dokonce se spisovatelky rozhodly rozšířit si obzory v žánru Lgbt a vystřihly velmi poutavá a prakticky jedny z nejlepších děl daného žánru, které k nám ze zahraničí přišly. Já jsem vám představovala kupříkladu tyto tituly: 


Styl psaní je jednoduchý, čtivý a nepostrádá emoce ani atmosféru. Vypravování se dělí na dva úhly pohledu ústředních hrdinů Bena a Maggie. 

Maggie je disciplinovaná a cílevědomá žena, která má svou rutinu. Práci, školu a pomoc v charitativní organizaci. Na koníčky či vztah jí vůbec nezbývá čas. Je to žena, která vyrostla v pěstounské péči a tvrdě pracuje na tom, aby se měla dobře a pomohla dětem, které jsou na tom podobně jako byla ona kdysi. 

Arogantní a sebejistý Ben Barrett je okouzlující charismatický muž, kterému žádná žena neříká ne. A dokonce i Maggie má problém mu odolávat. Ben je v showbussinesu známý jako playboy a rebel, ale on touží po tom, aby jej lidé brali skutečně jako herce a přeje si roli v kvalitním filmu. Netouží po povrchním hraní, ale momentálně nemá možnost ukázat víc. Celá mediální scéna si na něj totiž brousí zuby. Povídá se, že tenhle mužský si začal něco s dvakrát tak starší ženou, která po své smrti odkázala část dědictví. Jak to bylo ve skutečnosti? Pravdu se dozvíte až později. 

Mezitím se však autorka zaměří na milostný románek Maggie a Bena. Tito dva se seznámí čirou náhodou. Jelikož Maggie nemá čas na vztahy a touží po sexu, tak si občas vyrazí se svý kamarádem a příležitostným milencem Tonym. Jenže... Tony nedorazí a ona vleze do postele cizímu chlapovi, kterým není nikdo jiný než známý sexy herec! 

Romantická, velmi žhavá a milostná linie je se v ději rozmáhá v rámci erotického románu, takže vzrušujících intimních scén je víc než běžně v literatuře pro ženy. Za tím účelem červenou knihovnu čtete, takže si určitě přijdete na své. :)

Dějová linie se z části odehrává převážně v Maggiině bytě, ale autorka vás vytáhne i na jiná místa a dokáže, že ač příběh zavání povrchností, tak v některých věcech jde i trochu do hloubky. Ač je to na menším prostoru, podařilo se jí šikovně vypracovat charaktery a čtenáře zaujmout. 

Tuhle romantickou pohádku bych doporučila všem, kteří se chtějí nechat zlákat vášní a sexy hercem. Slibná oddechovka pro nenáročné čtenářky je příjemným zpestřením. Užijte si čtení. :)

Co na titul říká Chensie? Očekávala jsem něco povrchnějšího, ale nakonec mě Elle Kennedy příjemně překvapila. Příběh se četl rychle a bavil mě. Bylo to přesně to, co slibuje název. Erotický román jako zpestření podzimního dne mě bavil, i když znám od Elle Kennedy mnohem působivější tituly. 


Anotace:

Jedna noc s ním jí změní život…

Maggie Reillyová nemá času na rozdávání. Pracuje jako servírka, jako dobrovolnice pomáhá dětem v centru pro mládež a studuje vysokou školu. Na muže a vztahy nemá čas, proto jí vyhovuje, že se setkává se svým milencem jen několikrát za rok. Když však dorazí do hotelu na domluvenou schůzku, omylem skončí v posteli s někým úplně jiným – s Benem Barrettem, nejznámějším hollywoodským rebelem.

Ben, který se po nejnovějším skandálu chce klidit lidem z očí, by se jenom rád vyspal. To by se však k jeho překvapení nesměla v jeho hotelovém pokoji objevit krásná nahá zrzka. O její omluvy nestojí, místo toho se domluví, že mu poskytne přístřeší, kde se na čas schová před dotěrnými novináři… a když bude součástí dohody i nezávazný žhavý sex, tím líp, ne?

Ben si však brzy uvědomí, že jeden týden s touhle drzou divokou zrzkou mu ani zdaleka nestačí. Chce víc. Mnohem víc. Jen musí Maggie, která o vztahy nestojí, přesvědčit, že ve svém životě potřebuje jistého rebela…


Nakladatelství: Baronet

Rok vydání: 2020

Žánr: Romány pro ženy

Počet stran: 208

Vazba: pevná s přebalem

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.