Knižní květen 2017

Tento měsíc byl plný změn a to nejen na projektu Podpora českých autorů, ale i ve Světě mezi řádky. Přešly jsme na doménu a nyní nás můžete navštívit na novém (a díky nedávno vytvořeném designu také na pěknějším) místě. Takže od té chvíle se namísto blogspotu vídáme na www.svet-mezi-radky.cz

V květnu jsme si opět přečetly velmi působivé knihy a jsme rády, že jsme vás o nich mohly informovat. Doufáme, že prostřednictvím našeho Světa mezi řádky najdete ten pravý knižní svět, který si oblíbíte. I my jsme v tomto měsíci pár takových našly... :)



Shrnutí našeho projektu Podpora českých autorů už je k přečtení. Pokud se vám nechce čekat na naše tipy z české literatury, sledujte nás na Podpora českých autorů (FB) nebo sami přidávejte příspěvky týkající se české literární scény do naší skupiny Čteme české knihy
Jako první se pustíme do udělování květnového vyznamenání knihám, které nás nějakým způsobem zaujaly... 


Meziřádkové vyznamenání č. 1 - Nejhodnotnější titul 

Ačkoliv první díl trilogie mě tolik nezaujal, do této sbírky povídek jsem se doslova zamilovala. Do detailu vytříbená kniha, která zřejmě oslní každého...


Meziřádkové vyznamenání č. 2 - Nejpůsobivější charaktery

LGBT sbírka povídek, která vypovídá o lidských hodnotách. Každý charakter je tak dokonale sepsaný, že na hrdiny jednotlivých příběhů jen tak nezapomenete.


Meziřádkové vyznamenání č. 3 - Nejnápaditější sepsání běžného scénáře

Ačkoliv námět nebyl ničím zvláštní, autorka udělala vše proto, aby při čtení čtenář zažíval jen to nejlepší. Skvělou atmosféru doplňoval lehký černý humor a jiskření mezi hlavními hrdiny.




Celkem jsme zrecenzovaly deset knih...















Články:



Ačkoliv rozhovor s Oskarem Fuchsem, autorem fantasy akčňáku Frost, nevyšel ve Světě mezi řádky, ale na projektu Podpora českých autorů, počtěte si. :o)



Přírůstky recenzních výtisků:


>> Brokilon: Akčňák z Brokilonu
>> Slovart, Mystery Press, Portál: Svět knihy - Poděkování nakladatelstvím
>> Euromedia: Romantika z Yoli




Soutěže: 






Děkujeme, že nás čtete, sledujete a bavíte se s námi... 
Protože ti, kdo nás pravidelně sledují, se brzy dočkají velkých překvapení. ,o) 
Jakmile totiž na FB Svět mezi řádky bude 500 like od milovníků knih, rozjedeme soutěž o letošní novinku Patricka Nesse! K odběru se můžete přihlásit v levém panelu. Nebudete litovat, protože toho pro vás máme ještě spousty! 

Ať se vám v našem Světě mezi řádky líbí i nadále! :o)





Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.