Recenzní výtisky - Říjen



Říjnový měsíc je zlomový. Skončilo léto, začíná listopad plný pestrých barev, tonoucí v zemité hnědé. Ačkoliv nás teplomilné dohání mráz k dekám a pleteným ponožkám, tak nám nic nezabrání v tom, abychom si s radostí otevřeli knihu a třeba se stulili u krbu s šálkem horkého čaje. Já osobně do sebe cpu vitamíny horem dolem a stejně tak je to prakticky i s knižními světy. Když není recenzní výtisk, sáhnu po knize, která vězí na vysoko se tyčící hromadě děl, jež netrpělivě čekají na své přečtení. Kdyby ta kupa uměla mluvit, dala by mi pěkně sníst, že mi její zdolávání jde tak pomalu. Ne všechno se mi povedlo zobrazit na fotografiích, ani blogger není bezedný a delší článek už by mi neprošel, ale sledujte nás na Instagramu!

Za říjen se mi to však sešlo tak, že jsem si musela dokonce stanovit i knižní limity, abych vše stíhala.  Více jsem se svěřovala na naší FB stránce Svět Mezi Řádky. A také upravit tento článek, protože by se mi do něj vše nevešlo. Hurá tedy na říjnové knihy, které mi dělaly společnost a mohla jsem je prožít. 

Slovart - Booklab



Grada - Cosmopolis



Euromedia, Yoli, Laser-books, Knižní klub


Nakladatelství Beta, Knihy Dobrovský

  • Sycamore (Bryn Chancellor) - Nová spolupráce ke mně přivábila neobvyklý a zatraceně skvělý thriller zpola společenský a zpola new adult. (RV ze dne 08. 10. 2018)

Nakladatelství Leda



Nakladatelství Portál


Bookmedia, Pemic-books, Knihcentrum


Knihy.cz


Baronet

Pierot


Brokilon


Palmknihy




Palmknihy - eReading (RV ze dne 29. 10. 2018)


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.